VIDEO Connect-R și fiica lui, moment special pe scena de la Insula Fundeni. Maya a fost adorabilă

connect_r_fiica.jpg

Connect-R și Maya, la FamilyFest Island, festivalul de pe Insula Fundeni
foto: Click!

Connect-R (38 de ani), pe numele lui din buletin Ștefan Relu Mihalache, a susținut zilele trecute al doilea lui concert din București, după pauza impusă de pandemie. Solistul a urcat pe scena de la FamilyFest Island, festivalul pentru toți de pe Insula Fundeni. Așteptat de toată lumea să urce pe scenă, artistul a venit în fața publicului însoțit de fiica sa, Maya, care este înnebunită după celebru său tată.

Cei doi petrec mult timp împreună, iar Connect-R îi testează adesea calitățile muzicale, spunând despre micuța sa că are ureche muzicală foarte bună și că este talentată. La concertul de la FamilyFest Island, Connect-R a urcat pe scenă de mână cu Maya. Fetița a stat cuminte și a ascultat toate melodiile tatălui său, a dansat și la un moment dat i-a spus lui Connect-R că îi este somn și că vrea să coboare de pe scenă. Chiar și așa, Maya nu a stat prea mult departe de tăticul ei. A urcat iar pe scenă lângă el și a cântat împreună cu acesta.

img_9287.jpg

Maya își adoră tatăl
foto: Click!

Melodia ei preferată din repertoriul lui Connect-R este “Vara nu dorm”. La un moment dat, Connect-R a pus-o pe Maya să imite câteva sunete pe care el le cânta la pianul electric. Fetița a fost aplaudată de public și apoi i-a șoptit ceva la ureche tatălui său. “Maya vrea să vă spunem ce mai facem noi acasă, și anume că mai sărim în băltoace, mai stăm în ploaie și mami ne mai ceartă, dar asta e, ce să facem! Asta ne place nouă să facem, să sărim în băltoace!”, a spus Connect-R, spre amuzamentul tuturor.

Misha și Connect-R au rămas uniți de dragul fiicei

Mihaela Mihalache, alias Misha, după numele său de scenă, s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie 2014 ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Naşii cuplului au fost celebra familie Pepe și Raluca Pastramă. Pentru că au crezut în relația lor, cei doi au devenit imediat părinți. Așa că Misha a născut pe 25 ianuarie 2014, primul lor copil, o fetiță pe care au botezat-o Maya.

2-bd-5-2col.jpg

S-au căsătorit în 2013 și un an mai târziu o botezau pe micuţa Maya

Din păcate, în august 2018 Connect-R a confirmat oficial despărțirea de mama copilului său. ”Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi!”. Misha și Connect-R au continuat însă să facă vacanțe împreună, pentru ca Maya să îi aibă pe amândoi alături.

Citește și:

Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei, simpatică foc! S-a distrat la OK! Vip Kids Picnic

Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fiicei lor. Ce imagine emoționantă de familie!

Loading...

Citește și

  • A confirmat ceea ce bănuiau mulţi de ceva vreme. Connect-R a anunţat oficial că a divorţat de Misha, după numai patru ani de căsnicie. Cei doi cântăreţi se pare că au fost dărâmaţi psihic după ce au aflat de boala fetiţei lor, iar acesta a fost unul dintre motivele despărţirii.

  • misha si connect-r

    Connect-R (36) a fost invitat de Mihai Morar în platoul emisiunii "Răi da' buni" şi a răspuns cu sinceritate întrebărilor primite. Artistul a vorbit despre seriozitatea cu care îşi tratează profesia, cât şi despre aspecte din viaţa personală. Desigur, subiectul relaţiei sale cu fosta soţie nu a putut fi trecut cu vederea, iar cântăreţul a profitat de ocazie pentru a face o declaraţie de dragoste surpinzătoare celei de care s-a separat în urmă cu aproximativ trei ani.