Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fiicei lor. Ce imagine emoționantă de familie!

connect-r-misha-fetita-zi-de-nastere5.jpg

connect r
Connect-R și Misha petrec mult timp alături de fetița lor
Foto Instagram

Deși și-au spus „adio” și în față și în acte, cei doi considerând că cea mai bună decizie este aceea de a divorța, Misha și Connect-R sunt nevoiți să comunice și să aibă în continuare o relație civilizată, de dragul fetiței pe care o au împreună. Cum ziua de naștere a celei mici i-a prins despărțiți anul acesta, cei doi artiști au făcut tot posibilul să-i ofere Mayei o petrecere de neuitat, care să nu se deosebească deloc de cele din trecut, în perioada în care părinții ei încă erau împreună.

Connect-R și Misha au trecut printr-un divorț, însă relația lor a rămas una bună în prezent, având în vedere că cei doi artiști mai au cel puțin un lucru în comun: dragostea pentru Maya, fetița lor. Pentru ca micuța să nu simtă lipsta niciunuia dintre părinți în ziua aniversării ei, cei doi foști parteneri au lăsat deoparte problemele personale și s-au reîntâlnit pentru petrecerea fetiței, care a împlinit 5 ani.

Connect-R și Misha, imagine adorabilă alături de fetița lor

Ştefan Mihalache (36 de ani), alias Connect-R, și Misha, pe numele ei real Mihaela, s-au revăzut și, împreună cu fetița lor, Maya, au reușit să fie imortalizați în una dintre cele mai frumoase imagini de familie ale acestora. Chiar dacă au divorțat, cei doi artiști au rămas în relații foarte bune și petrec timp cu micuța lor, ori de câte ori au ocazia.

connect-r-fetita-maya.jpg

Foto Instagram

În imaginea în cauză, sărbătorita poartă o pictură amuzantă pe față, ce înfățișa unu fluturaș, și este îmbrăcată cu o rochiță de culoare roz, accesorizată cu niște urechi de Minnie Mouse. Maya stă între părinții ei, iar fericirea i se citește pe chip, având în vedere că îi are pe aceștia aproape. „La mulți ani, Mayu. Te iubim mult” , a scris Misha pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii.

Micuța Maya a avut parte de o petrcere distractivă, cu mulți invitați, la fel de multe dulciuri și jucării și chiar și karaoke. Ce piesă credeți că a ales fetița să cânte? Una din repertoriul tăticului ei, bineînțeles.

maya-karaoke.jpg

Foto Instagram

Motivul divorțului dintre Connect-R și Misha

Connect-R a anunţat oficial că a divorţat de Misha, în urmă ceva vreme, după numai patru ani de căsnicie. Se pare că unul dintre motivele care au dus la separare ar fi fost boala cu care fetița lor a fost diagnosticată, cei doi cântăreți fiind dărâmați de vestea dată de medici. Maya se confruntă cu o boală autoimună, din cauza căreia Misha şi Connect-R au petrecut mult timp prin spitale.

maya-fetita-connectr.jpg

Foto Instagram

„Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat”, își anunța Connect-R despărțirea de soție, la momentul respectiv.

„Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împreună dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă a rămas însărcinată, s-a născut fata, au început apoi problemele cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună ca şi cuplu”, explica în urmă cu câteva luni solistul, la Antena Stars, celelalte motive care au dus, în cele din urmă, la divorț.

 

 

Loading...

Citește și

  • Soliștii Connect- R (36 de ani) și Misha (26 de ani) pozau în cuplu perfect, însă, la trei ani de la căsătoria din 2014, ei au anunțat divorțul. Chiar dacă micuța Maya (3 ani) a rămas în grija mamei, relația dintre Connect-R și fetiță a rămas la fel de strânsă, ca în perioada în care locuiau sub același acoperiș, solistul răsfățând-o și acum ca pe o prințesă, oferindu-i în dar rochițe și păpuși.

  • Misha (27 de ani) şi Connect-R au anunţat, în mod oficial, în urmă cu aproximativ o lună că mariajul lor a ajuns la final, în ciuda încercărilor de a găsi o cale de mijloc. Artista nu a fost copleşită de despărţire, din contră! A început să pozeze din ce în ce mai sexy şi să distribuie prietenilor virtuali imagini cu ea în ipostaze provocatoare. În ultimul instantaneu Misha a apărut topless şi a primit numai cuvinte de laudă de la cei care îi urmăresc activitatea din mediul online.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1