VIDEO Cleopatra Stratan, îndrăzneață în noul videoclip! Adolescenta crește pe zi ce trece

cleopatra-stratan-indrazneata-in-noul-clip.jpg

Cleopatra Stratan s-a transformat într-o domnișoară în toată regula
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Cleopatra Stratan nu mai este cu siguranță micuța adorabilă și „îndrăgostită” care cânta hitul „Ghiță”. Fata lui Pavel Stratan a crescut și s-a transformat într-o adolescentă în adevăratul sens al cuvântului, care și-a descoperit deja feminitatea și nu se teme să o arate atunci când vine vorba de clipurile ei muzicale.

De-a lungul timpului, în presă s-a tot discutat despre aparițiile Cleopatrei, care, conform vârstei, încep treptat să devină din ce în ce mai îndrăznețe. Pentru unii este greu de crezut că tânără a crescut atât de mult, mai ales dacă ne întoarcem puțin în timp și vizionăm din nou clipul piesei care i-a adus notorietatea: „Ghiță”. 

Cleopatra Stratan, din ce în ce mai îndrăzneață în apariții 

Fanii nostalgici încă știu pe derost toate versurile îndrăgitei melodii, probabil, însă Cleopatra a lăsat în spate acea perioadă a vieții sale și se concentrează să devină una dintre cele mai apreciate și fresh imagini din industria muzicală autohtonă. Pentru noul ei proiect, fiica lui Pavel Stratan și-a uimit din nou admiratorii! Prin intermediul celui mai nou clip muzical la care a lucrat tânăra artistă, aceasta a dorit să transmită un mesaj în legătură cu despărțirea de persoana iubită. În videoclipul piesei, Cleopatra (16) a purtat trei rochii scurte și accesorizate la modă, asortate cu un machiaj pe măsură. 

„Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chişinău. A fost foarte interesant: ţinute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi şi emoţii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înţeles foarte bine de la început şi încă ţinem legătura. este o piesă în care s-ar putea regăsi oricine: despărţirea pentru totdeauna”, a spus Cleopatra Stratan, potrivit trăieștemuzica.ro.

Melodia „Ghiță” a propulsat-o pe Cleopatra Stratan direct în Cartea Recordurilor, în 2012, obținând șase premii la o vârstă extrem de fragedă. În prezent, fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă se ocupă de muzică și este, de asemenea, recunoscută la nivel internațional. 

Loading...

Citește și

  • Fiica lui Pavel Stratan performează atât pe scenă, cât și în bucătărie! Cleopatra Stratan (16 ani) a cunoscut succesul de la 3 anișori, cu piesa „Ghiță”, care i-a surprins pe toți. Pentru a-și continua cariera, cântăreața face naveta între Republica Moldova și România. Însă, chiar dacă mai tot timpul se află pe drumuri, Cleo are grijă să petreacă momente de neuitat și cu familia.

  • cleopatra stratan

    Cântă de la trei ani, învață dintotdeauna foarte bine și la 16 ani s-a transformat dintr-o fetiță adorabilă, într-un veritabil fotomodel. Cleopatra Stratan locuiește cu familia la Chișinău, însă vine la București pentru a-și promova muzica, iar aparițiile ei spectaculoase îți taie răsuflarea.