Cleopatra Stratan: „Tata nu e supărat pe mine pentru cum mă îmbrac”

cleopatra-stratan_2.jpg

Cleopatra Stratan Pavel Stratan
Cleopatra Stratan şi tatăl ei, Pavel Stratan. Cleo a renunţat la codiţe în favoarea buclelor
foto: arhivă personală

Cleopatra Stratan s-a transformat, la 16 de ani, într-o domnişoară superbă. Prezentă joi, 25 octombrie, la “Viva Influencers Party”, adolescenta, care a devenit cunoscută în urmă cu treisprezece ani cu piesa “Ghiță”, a reușit să atragă foarte ușor privirile celor din jur cu ținuta sa extrem de sexy.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, un top de culoare bleu și o bluză transparentă, celebra Cleo ne-a mărturisit că tatăl său, solistul Pavel Stran, nu este deranjat de vestimentațiile pe care ea le poartă în ultima vreme.

cleopatra-stratan-viva-petrecere-octombrie-2018.jpg

cleopatra stratan
Cleopatra Stratan, în centru, o adevărată apariţie
foto: Click!

“În general, la evenimente mă îmbracă un specialist, dar în rest îmi aleg eu ce port. Optez pentru stilul clasic și natural, asta mă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult. El are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Cleopatra Stratan Pavel Stratan

    În urmă cu doisprezece ani, Cleopatra Stratan (15 de ani) era doar o fetiță de trei anișori, care reușea să intre în Cartea Recordurilor cu piesa “Ghiță”! Acum, când o priveşti, Cleo arată ca un fotomodel de podium şi a şi început să pozeze de parcă ar face modelling de-o viaţă.

  • Cleopatra Stratan a reușit să intre în topuri cu noua piesă lansată de curând, intitulată «Te las cu inima», iar succesul piesei a făcut-o să conștientizeze cât de important este pentru ea să revină în România alături de familia ei pentru a-și demara proiectele artistice pe care le are de foarte mulți ani în minte.