VIDEO Cine e bărbatul care o susţine din umbră pe Monica Bârlădeanu!

monica-barladeanu-frate.jpg

monica barladeanu
Monica Bârlădeanu și fratele ei mai mic, Petru
foto: Sever Gheorghe

Monica Bârlădeanu (40 de ani) a avut un an plin în domeniul în care îi place cel mai mult: actoria. Joacă în serialul “Vlad”, la PRO TV, dar şi în pelicula “Faci sau taci”, care a avut premiera de gală pe 13 martie. Acolo am stat şi noi de vorbă cu actriţa, care ni l-a prezentat pe misteriosul bărbat cu care e văzută din ce în ce mai des în ultima vreme.

Monica Bârlădeanu a făcut furori la lansarea filmului “ Taci sau faci” , regizat de Iura Luncaşu, frumoasă actriță afișându-se la brațul unui tânăr chipeş. Toată lumea s -a întrebat cine este bărbatul care îi stă alături Monicăi în ultima vreme.”Este fratele meu mai mic, Petru (33 de ani). El a făcut muzică pentru filmul în care eu joc rolul unei procuroare care este tăvălită, ciufulită (râde). A fost un rol complex”, ne -a declarat Monica.

Originară din Iași, Monica Bârlădeanu, cunoscută și sub numele de Monica Dean, și-a adus aminte şi de relaţia pe care o aveau copilărie.

monica-barladeanu-petru-barladeau-frate.jpg

monica barladeanu
Monic Bârlădeanu, fratele ei cel mic și iubita acestuia, la premier filmului "Faci sau taci"
foto: Sever Gheorghe

”Eu eram sora cea grijulie. Mai am un frate mai mare (n.r. Marian, pompier în Iaşi). Dar pe fratele meu mic eram geloasă, pentru că el era răsfățatul familiei. L-am ajutat când a venit în București și a decis să facă muzică de film. Este foarte talentat”, ne-a mai  spus Monica.

În vârstă de 40 de ani, Monica Bârlădeanu a avut o relație de opt ani cu regizorul şi producătorul Bobby Păunescu. Cei doi s-au despărțit în 2012, iar după numai trei ani, omul de afaceri a decis să se însoare cu modelul Alice Peneacă. La sfârșitul anului trecut, Bobby Păunescu a divorțat de cunoscutul fotomodel internațional.

 

Citește și:

Monica Bîrlădeanu a vorbit în lacrimi despre sinuciderea tatălui! Ce amintiri crunte!

Cum e să fii fratele uneia dintre cele mai sexy românce

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1