VIDEO Ce gest a făcut din nou Ion Țiriac pentru Laurette. Poze și declarații exclusive

laurette_videoclip6.jpg

Laurette
foto: Ștefan Ovidiu Photography
Citeste tot despre: 

Laurete Attindehou (37 de ani) are lipici a milionari! Vedeta a reușit să-i intre în grații magnatului Ion Țiriac încă de pe vremea când au fost surprinși făcând plajă împreună, la Mamaia, în vara lui 2016. De atunci, Laurette este răsfățată de Ion Țiriac cu mașini din parcul lui auto, pe care i le dă ori să le conducă, ori să se folosească de ele cu diverse ocazii, cum ar fi filmările pentru videoclipuri sau ședințe foto la care participă mulatra.

Zilele acestea, Laurette a filmat pentru noul său videoclip la piesa „Big Girl” și a beneficiat de un Range Rover nou-nouț, în valoare de 100.000 de euro oferit chiar de compania lui Ion Țiriac. Mulatra are și alți prieteni sus-puși, cea de-a doua mașină folosită la filmări fiind un Lamborghini de 300.000 de euro.

laurette_ranger_rover_tiriac.jpg

Aceasta este mașina de la Țiriac Auto, pe care Laurette a folosit-o în videoclip
foto: arhivă personală

laurette_lamborghini_.jpg

Laurette a folosit la filmări și un Lamborghini de 300.000 de euro
foto: arhivă personală

Laurette: "Orice fată își dorește o mașină puternică"

„Noua piesa se numește Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraș, independente, care știu ce își doresc, mașinii de lux, opulență, vacanțe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română. Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip și sper să fie primită super bine de fetele ambițioase. Mașinile fac totul în videoclip și cred că orice fată își dorește o mașină puternică. Mulțumesc Țiriac Auto pentru colaborare”, a declarat Laurette, în exclusivitate pentru Click!

Ion Țiriac și Laurette, surprinși la plajă, în vara lui 2016

Pe 31 iulie, pe o plajă din staţiunea Mamaia, Laurette a fost fotografiată în compania celui mai bogat român, la vremea accea. Cei doi făceau plajă unul lângă celălalt, pe şezlong. Ion Ţiriac e singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere de 1,12 miliarde de dolari.

laurette-tiriac.jpg

2016. Laurette, surprinsă de fotoreporterii Click!, la plajă, alături de Ion Țiriac
foto: Click!

La câteva zile după acea escapadă, Laurette a defilat prin Bucureşti cu un Ford Focus ultimul tip, de 30.000 de euro, şi cu un Jaguar XE, de 50.000 de euro, ambele maşini fiind de la Ţiriac Auto, după cum se vede pe plăcuţele de înmatriculare.

Citește și:

Laurette conduce maşina lui Ţiriac până-şi recuperează jeep-ul «furat»

Laurette, din nou în mașina lui Ion Țiriac?

 

Loading...
 
 

Citește și

  • laurette nunta

    Laurette a devenit doamna Nistor marţi (21 februarie), deşi toată vara s-a plimbat cu maşinile magnatului Ion Ţiriac şi a fost surprinsă de fotoreprorterii Click! la plajă, tolănită pe şezlong lângă afacerist. Femeie proaspăt măritată, manechinul a lămurit în ce relaţii a rămas cu miliardarul lângă care s-a afişat pe litoral într-o zonă în care amândoi ştiau că ar putea fi fotografiaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1