Laurette, din nou în mașina lui Ion Țiriac?

tiriac98798809.jpg

Laurette și Țiriac, în august 2016, la Mamaia

Face ce face şi simpatica mulatră iese din nou în faţa publicului cu ceva nou. Miercuri, 11 iulie, Laurette Atinedehou a fost invitată într-o emisiune de televiziune, unde i-a şocat pe cei prezenţi cu cosiţele sale blonde, lungi până la talie. În plus, fotomodelul și-a prezentat noul videoclip, pe care l-a făcut cu ajutorul lui Ion Ţiriac.

Supranumită protejata lui Ion Țiriac după ce, în vara lui 2016, au fost surprinși împreună pe șezlong, la Mamaia, Laurette are și acum de câștigat de pe urma prieteniei cu miliardarul român. Mulatra a fost miercuri în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde și-a lansat noul videoclip, “Pe drumul meu”. după o lungă pauză muzicală.

laurette-atindehou1.jpg

Laurette
Laurette și-a pus meșe blonde
foto: arhivă personală

Surpriza a fost că vedeta a apărut cu extensii blonde, fiind aproape de nerecunoscut. Subiectul serii a fost însă altul, Capatos insinuând că mulatra a apărut în videoclip într-una dintre mașinile de lux ale lui Ion Țiriac. Laurette s-a fâstâcit și a evitat subiectul, preferând să răspundă la o întrebare cu o altă întrebare? “Ce, doar domnul Țiriac are Rolls roșu?” „Am filmat în Snagov, ajutată de prietena mea, Gloria, din Constanţa”, a povestit vedeta în emisiune. În plus, pe lângă videoclip, mulatra a mai bifat o realizare: a jucat într-un film premiat la Berlin, în care era dansatoare şi dealer de droguri. Această nouă peliculă va intra în curând şi în cinematografe.

loading...
Loading...

Citește și