VIDEO Ce a făcut Bianca Rus la "Românii au talent". Momentul a fost urmărit de 2.7 milioane de români

miley-bianca-rus.png

Smiley a urmărit-o cu interes pe Bianca Rus, pe scena de la "Românii au talent
foto: PRO TV

Ediția de luni a show-ului "Românii au talent" nu a mai adus nici un golden buzz, dar asta nu înseamnă că numerele de pe scenă nu au fost spectaculoase. În plus, în fața juraților a defilat și o solistă cunoscută, pe care recent am văzut-o la "Bravo, ai stil! Celebrities". Iată ce a făcut Bianca Rus la "Românii au talent"!

O surpriză a serii a fost concurenta Adriana Popescu, pasionată de hairstyling, care a oferit una dintre cele mai neașteptate prezentări de modă. Alături de o serie de modele, printre care și cântăreața Bianca Rus, Adriana a demonstrat că pasiunea poate depăși orice provocări. ”Este prima dată când văd așa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că ”emisiunea îi impulsionează să fie creativi”. Momentul ei i-a inspirat și pe cei de acasă, la ora 20:54, peste 2.7 milioane de români fiind cu ochii pe PRO TV!

"Pupii de la Bia", de la "Bravo, ai stil!", la "Românii au talent"

Bianca Rus a fost imediat recunoscută de Andra, iar apariția ei pe scenă a fost atât de dramatică, încât Smiley a asemănat-o cu personajul malefic din pelicula Disney "101 Dalmatieni": "Oo, Cruella de Vil", a exclamat juratul. „Bună seara, mă bucur să fiu alături de voi. Te pup, Smiley', a răspuns Bianca Rus. "Am venit să o susțin pe Adriana tocmai de la Satu Mare. Este prima mea prezentare de modă televizată, tocmai la Românii au Talent, sunt foarte emoționată dar fericită. Pupii de la Bia!', a transmis Bianca Rus pe scena de la "Românii au talent". Expresia "Pupi de la Bia" a devenit celebră în emisiunea "Bravo, ai stil! celebrities", fiind folosită aproape tot timpul de fosta concurentă, Bianca Rus.

Citește și:

Bianca Rus, divorț cu scandal. “Fratele ei m-a strâns de gât, ea mi-a tocat banii”

Bianca Rus, cea mai șocantă transformare după ce a slăbit 50 kg. Cum se menține solista

Loading...
 
 

Citește și

  • bianca rus haina fake

    Vedetele cooptate în show-ul "Bravo, ai stil. Celebrities" defilează în ținute de mii de euro, de la marile branduri, însă nu toate se pare că sunt piese de deigner. Într-o ediție anteriora a show-ului, Bianca Rus a apărut într-o haină care, despre care a spus că ar fi creată de Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. Realitatea este însă alta.