VIDEO Cătălin Botezatu, chef grandios după ce a învins cancerul. «Am trecut pe lângă doamna cu coasa»

catalin-botezatu.jpg

catalin botezatu
Cătălin Botezatu a împlinit 53 de ani
foto: arhivă personală

Cătălin Botezatu o ține din petrecere, în petrecere. Designerul a împlinit 53 de ani pe 3 decembrie, prilej cu câte prietenii apropiați s-au întrecut în a-i face surprize peste surprize și cadouri care mai de care mai scumpe.

Cel mai costisitor cadou primit de Cătălin Botezatu a fost o pereche de ochelari din aur de 18 karate, o avere pe care Cătălin o va purta „pe ochi” de acum înainte. ”Sper să nu mi-i fure Băduleasca” (n.r. prietena lui, Raluca Bădulescu), a glumit designerul.

Miercuri seara (4 decembrie) designerul a dat o petrecere de pomină, unde și-a chemat prietenii apropiați. “Am voie de la medici să beau șampanie, așa că petrecem, dar mai restrâns ca înainte. Mă simt bine, am fost la control, la Istanbul, și doctorii au spus că sunt pe drumul bun”, ne-a declarat Botezatu.

Cătălin Botezatu a suferit recent, în Turcia, nu mai puțin de patru operații în trei săptămâni, fiind diagnosticat cu cancer de colon. În urma intervențiilor i-a fost scos jumătate de colon, apoi a fost supus unor ședințe de chimioterapie hipertermică. ”Acum mă simt bine. Am mai luat vrei 4 kgm pentru că slăbisem foarte tare. E adevărat că am trecut pe lângă doamna cu coasa. Asta a fost încercarea mea de la Dumnezeu. Am avut credință și am găsit puterea să merg mai departe. Mai am multe de făcut în viața asta”, a declarat Cătălin Botezatu pentru click.ro. Designerul se pregătește acum de o vacanță îndelungată, căci va merge să se refacă în mai multe țări exotice, printre care și Maldive.

Citește și:

Cătălin Botezatu a slăbit 14 kg după operaţia la colon. Ce tratamente face acum

Botezatu:«Da, am avut cancer la colon»

Loading...

Citește și

  • catalin botezatu

    Momente dramatice pentru Cătălin Botezatu, care a descoperit după o banală operaţie de apendicită că ar avea cancer. Celebrul designer s-a operat în vară, în România, pentru prima problemă, dar recent a ajuns cu dureri insuportabile la o clinică din Turcia. Creatorul de modă a fost supus unei operaţii complicate care a durat aproape şase ore, timp în care medicii de la Istanbul i-au înlăturat tumora de la colon şi l-au supus unui tratament chimioterspeutic hipertermic, o procedură prin care se încearcă diminuarea riscului de răspândire în organism.

  • După problemele de sănătate pe care le-a suferit recent, pe Cătălin Botezatu l-au năpădit câteva gânduri sumbre, iar designerul s-a gândit să-și pună la punct dorințele cu privire la împărțirea averii sale, în cazul în care operația sa pe colon nu ar fi reușit.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1