VIDEO Botez fastuos pentru băiețelul Iannei Novac: «A plâns non-stop, e un mic tenor»

ianna-novac-botez.jpg

ianna novac
Ianna Novac și micuțul Alexandru, la momentul cu ursitoarele
foto: Click!

Emoții și lacrimi de bucurie pentru cuplul de artiști Ianna Novac și Octavian Dobrotă. Duminica, 10 noiembrie, cei doi și-au creștinat băiețelul, pe micuțul Alexandru Theodor, la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Petrecerea a fost de vis.

Zi cu emoții pentru Ianna Novac, fosta solistă de la A.S.I.A, soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă. Atât micuțul, cât și părinții, nu s-au mai oprit din plâns la botez. ”Am avut emoții mari! La fiică-mea, Erikuta, nu am avut așa emoții, deși era primul copil. Alexandru a plâns non stop, ne-am și speriat, că nu se mai oprea din plâns. Si noi am plâns, dar erau lacrimi de fericire. De fapt, și la naștere tot așa a fost, este un băiețel tare gălăgios, un mic tenor, ca tatăl lui”, a povestit artista pentru Click.ro. Nașii micuțului au fost creatoarea de modă Clara Rotescu și Florin Botea. ”I-am făcut finului trei costumașe, că nu știam cum va fi vremea de afară. Până la urmă a fost vreme de vară, de peste 20 de grade. Mă zăpăcisem în biserică, nu știam cu care să-l mai îmbrac”, a povestit nașa Clara Rotescu.

Petrecerea de după creștinare a avut loc la Ambasad’ Or, într-un decor de vis, acolo unde băiețelului i s-au adus ursitoare îmbrăcate în straie populare românești. Atmosfera a fost întreținută de Corina Chiriac și Marcel Pavel. Printre invitați s-au numărat Oana Roman și soțul Marius Elisei, Adriana Bahmuțeanu, Radu Groza și fosta colega a Iannei din trupa A.S.I.A, Anca Neacșu.

Citește și:

EXCLUSIV Ianna Novac, botez cu 20 de nași. Povestea specială a numelui pe care îl va purta micuțul

Ce sexy este Ianna Novac la două luni de când a născut!

 

Loading...

Citește și

  • trupa asia

    Ianna Novac (35 de ani) și soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, sunt în culmea fericirii! Fosta componentă a trupei ASIA este însărcinată, iar cel de al doilea copil al cuplului urmează să vină pe lume peste șase luni.

  • Fosta solistă din trupa ASIA e însărcinată a doua oară şi anul acesta va deveni mamă. Ianna Novac (35 de ani) a fost prezentă zilele trecute la un eveniment cu soţul ei, tenorul Octavian Dobrotă, şi cu fiica lor. Am profitat de ocazie şi am stat de vorbă cu solista despre viitorul membru al familiei şi despre pregătirile pentru venirea lui.