Anca Neacșu din trupa A.S.I.A. a împlinit 41 de ani. Ce a făcut după ce a renunţat la muzică

trupa-asia-1999-foto-mediafax.jpg

Trupa A.S.I.A. ședință foto: Anca Neacșu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae și Anemona Niculescu
Trupa A.S.I.A. în anul 1999: Anca, Sorana, Irina și Anemona
Foto: Mediafax

Trupa A.S.I.A. a făcut furori cu piesele lor între anii 1999 și 2006, iar fetele i-au cucerit pe fani nu doar cu vocile lor, ci şi cu talentele actoriceşti. În afară de videclipurile trupei A.S.I.A. în care apăreau, după despărţirea de trupă, Anca Neacşu (41 de ani), Anemona Niculescu (40 de ani), Sorana Darclee Mohamad (36 de ani) şi Alina Crişan (35 de ani) au jucat în câteva filme şi seriale de televiziune, iar unele dintre ele au apărut şi în reality-show-uri.

Fetele care au cântat în trupa A.S.I.A. au dovedit nu numai că au voci de aur, dar şi că sunt bune actriţe.

secretul-mariei-cristi-popa-anemona-niculescu-ioan-isaiu.jpg

Anemona Niculescu alături de Cristi Popa și Ioan Isaiu la filmările serialului „Secretul Mariei”
Cristi Popa, Anemona Niculescu (ex-A.S.I.A.) și Ioan Isaiu, au jucat în serialul „Secretul Mariei”

 

Anemona Niculescu, vedetă în «Secretul Mariei» și «Păcală se întoarce»

Prima care a părăsit trupa A.S.I.A., în anul 2000, a fost Anemona Niculescu (40 de ani), care nu mai avea timp să meargă în turnee şi să stea prin deplasări. Astfel că Anemona a apărut în 2001 în „Detectiv fără voie”, iar în 2005 a primit rolul principal din serialul de televiziune „Secretul Mariei”, unde a făcut echipă cu Cristi Popa şi Ioan Isaiu. Serialul a a vut mare succes, iar Anemona a primit o mulţime de felicitări şi cuvinte de laudă pentru prestaţia ei. După acest proiect, un an mai târziu, a primit rolul din pelicula „Păcală se întoarce”, regizat de Geo Saizescu. Comedia a avut succes şi actriţa alături de Denis Ştefan au făcut o echipă minunată în acest proiect. De atunci actriţa a mai jucat în piese de teatru, a mai avut câteva colaborări muzicale şi a devenit mamă.

meseriasii-cornel-palade-anca-neacsu-romica-tociu.jpg

Cornel Palade, Anca Neacșu (ex-A.S.I.A.) și Romică Țociu, poză de grup la filmările serialului „Meseriașii”, la PRO TV
Cornel Palade, Anca Neacșu (ex-A.S.I.A.) și Romică Țociu au jucat în serialul „Meseriașii”, la PRO TV

 

Anca Neacșu a fost Vicky în «Meseriașii»

Anca Neacşu, care pe 26 iulie împlineşte 41 de ani, a rămas în trupa A.S.I.A. până în 2002, când s-a îndreptat către o carieră solo. Însă puţini îşi mai aduc aminte că solista a fost solicitată să joace în serialul de televiziune „Meseriaşii” de la PRO TV, în 2006. Producția îi mai avea în rolurile principale pe Romică Ţociu, Cornel Palade, Gabriel Coveşanu şi Andreea Bănică. Solista i-a dat viaţă lui Vicky, apoi s-a dedicat altor proiecte muzicale, a plecat din ţară şi s-a căsătorit cu un manager al unui hotel din Turcia.

fastfood-sorana-mohamad-alina-crisan.jpg

Sorana Mohamad și Alina Crișan (ex-A.S.I.A.) alături de colegii din serialul „FastFood”, poză de grup
Sorana Mohamad și Alina Crișan (ex-A.S.I.A.) au fost vedetele serialului „FastFood”

 

Sorana și Alina Crișan au jucat în „FastFood”

Sorana Darclee Mohamad (36 de ani) sau Sorana, aşa cum era cunoscută în lumea muzicală, a rămas în trupa A.S.I.A. până în anul 2006, când s-a şi destrămat grupul. Imediat solista a primit oferta de a face parte din echipa serialului „FastFood” de la Antena 1, o comedie în care au mai jucat colega ei de trupă Alina Crişan (35 de ani) care a fost aleasă în urma concursului televizat de la PRO TV, „Alege A.S.I.A.!”, dar şi Adrian Nartea, Liviu Vârciu și Cosmina Păsărin. Din păcate, serialul s-a terminat repede, iar Sorana a continuat să cânte şi să accepte să participe la reality-show-uri şi emisiuni de televiziune concurs. În schimb, Alina cântă în acest moment cu trupa Direcţia 5.

Citește și:

Unde a dispărut Anemona ex-A.S.I.A! Uite ce face acum!

Anca Neacşu face furori la nunţi cu piesa «Trage fusta mai jos»

Loading...
 
 

Citește și

  • trupa asia

    Ianna Novac (35 de ani) și soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, sunt în culmea fericirii! Fosta componentă a trupei ASIA este însărcinată, iar cel de al doilea copil al cuplului urmează să vină pe lume peste șase luni.

  • anca neacsu sorana mohamad asia reunire

    Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Ianna Novac şi Alina Crişan au reunit trupa A.S.I.A, care făcea furori pe scenă la începutul anilor 2000, în platoul unei emisiuni tv.cele mai fete au acceptat invitaţia de a participa la "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv, show moderat de Adela Popescu şi Cove. Deşi nu au cântat piesele care le-au consacrat, fetele au depănat amintiri picante din turnee.