VIDEO Andreea Bălan, culisele separării de George Burcea: „El a vrut să aibă altă viață. Era nefericit cu noi”

andreea-balan.png

Andreea Bălan, noi detalii despre divorțul de George Burcea
Foto: Instagram

La cererea admiratorilor ei, Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor din culisele divorțului său de George Burcea, după ce a vorbit despre acest subiect doar în cadrul unei singure emisiuni TV. Astfel, fanii ei au rămas cu unele întrebări legate de ruptura din cuplul care părea că nu se va despărți niciodată.

În continuare, cântăreața a explicat că are în vedere protejarea fetițelor ei, Ella și Clara, și că acesta este și motivul pentru care nu poate dezvălui toate momentele mai puțin plăcute care s-au petrecut între ea și soțul ei, insistând, de asemenea, că va vorbi mereu frumos de cel care este tatăl copiilor ei.

Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre divorțul dintre ea și George Burcea

Totuși, Andreea a mărturisit că ea și-a dorit să facă relația să meargă în continuare, spunând că decizia finală a fost a actorului, care nu și-a mai dorit să îi fie alături.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea în cel mai recent vlog publicat pe cananul ei de YouTube.

Artista a mai explicat că din punctul ei de vedere, partenerul său proiecta traumele lui din trecut în relația cu ea. „Oarecum unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a mai adăugat cântăreața. De asemenea, Andreea a susținut că George Burcea s-a implicat în creșterea primei lor fetițe, Ella, însă nu a mai fost atât de prezent atunci când a apărut și cea de-a doua micuță. 

„Mulți dintre voi mi-ați scris că vă doriți ca eu și George să ne împăcăm. Din păcate, nu se mai poate acest lucru. Deja am trecut de punctul în care se mai putea repara ceva. Urmează să depun actele de divorț”, a mai spus Andreea Bălan, confirmând încă o dată că „90 la sută dintre lucrurile scrise în presă sunt adevărate”, atunci când a fost vorba de destrămarea căsniciei lor. 

„Nu vreau ca fetele noastre să afle toate lucrurile urâte care s-au întâmplat între noi (..) El la un moment dat s-a schimbat. Din motivele pentru care le-ați auzit în presă. De acolo lucrurile au degenerat, iar eu în trei luni m-am trezit că nu mai am familie”, a mai adăugat Andreea.

Loading...