VIDEO Aici locuiesc Alexia Eram și Mario Fresh! Imagini din "cuibușorul de nebunii" al fiicei Andreei Esca

mario-fresh-alexia-eram.jpg

mario fresh si alexia eram
Mario Fresh și Alexia Eram
foto: Vertical Entertainment

Întoarsă de ceva timp din Londra. Alexia Eram, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, este foarte activă pe rețelele sociale, fiind și vlogger pe YouTube. Recent, tânăra a făcut un filmuleț în care și-a prezentat apartamentul și a văzut toată lumea în ce lux stă ea când vine de la Londra, alături de iubitul ei, Mario Fresh!

De curând, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram s-a întors de la Londra, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei. Alexia Eram (19 ani) se iubește de ceva timp cu solistul Mario Fresh, iar recent am avut ocazia să le admirăm cuibușorul de nebunii. Alexia s-a izolat alături de Mario în casa ei modernă și a avut ideea de a face un tur al locuinței, într-un video pus apoi pe YouTUbe. Apartamentul, pus la dispoziţie de părinţii săi, este amenajat în alb şi negru și este plin de obiecte cu valoare sentimentală, tablouri, poze de familie etc.

 

Din bucătărie nu lipsesc electrocasnicele de ultimă fiță, însă frigiderul negru este piesa de rezistență. În dormitorul ei există mochetă doar pentru că Mario a convins-o să decoreze așa, iar patul este plin de jucării de pluș, printre care și porcușorul Pablo, pe care îl ia cu ea peste tot. Alexia a prezentat și restul apartamentului, imagini pe care le vedeți în filmulețul de mai sus.

Citește și:

Ce afaceri de succes mai are Andreea Esca. Şi fiica vedetei tv face deja bani frumoşi

Soţul şi fiul Andreei Esca fac sporturi extreme pe lacul Snagov. Ce curajoşi sunt

 

Loading...

Citește și

  • Departe de lumea dezlănţuită, la preţuri doar pentru unii accesibile, multe dintre vedetele de pe scena politică, artistică sau cea a marilor afaceri şi-au construit adevărate palate. Click! vă prezintă câteva dintre vilele aflate pe malul Lacului Snagov, unele mai impozante, altele mai discrete, în funcţie de dorinţa, gusturile şi posibilităţile proprietarilor.

  • Dacă unii au preferat distracţia la munte, înfofoliţi cu căciuli şi fulare, iată, câteva dintre vedetele noastre au ales locurile cu mult soare, unde au făcut o promenadă sau chiar plajă. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au bronzat în Sri Lanka, Dani Oţil a fugit cu iubita în America, Ramona Olaru s-a distrat în Bali, iar soţii Brancu în Dubai, alături de Botezatu şi Anamaria Prodan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1