Soţul şi fiul Andreei Esca fac sporturi extreme pe lacul Snagov. Ce curajoşi sunt

18_5.jpg

Alexandre Eram şi Aris Melkior s-au strecurat cu skijetul printre alte ambarcaţiuni

Când nu merg pe litoral, vedetele se retrag la casele de vacanţă din jurul Capitalei. Andreeea Esca şi familia ei petrec weekendurile la vila din Snagov. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe omul de afaceri Alexandre Eram şi pe fiul lui, Aris Melkior, cu skijetul pe Lacul Snagov, într-o sesiune de senzaţii tari şi acrobaţii pe apă.

La 40 de kilometri de Bucureşti, în judeţul Ilfov, Lacul Snagov se întinde pe 5,75 kilometri pătraţi şi e una dintre cele mai râvnite zone. Preţurile terenurilor de aici sunt uriaşe, iar proprietarii sunt oameni înstăriţi: afacerişti, sportivi, politicieni şi vedete tv. De 13 ani, Andreea Esca (46 de ani) are la Snagov o vilă cochetă cu un etaj, mult lemn şi deschidere către lac. Vila e prevăzută, la fel ca toate casele de pe malul lacului, cu ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni.

 

18_6.jpg

Când au prins viteză, soţul şi fiul ştiristei au lăsat în urmă o perdea de apă de zece metri

Citeşte şi

Andreea Esca, dezvăluiri din dormitor: și-a părăsit primul iubit după ce i-a cerut să facă sex

Andreea Esca, la plajă: poze neretușate, sâni naturali, forme voluptuoase

 

Singurul inconvenient ar fi că imobilul are curtea destul de mică, iar intrarea se face pe o străduţă îngustă, unde e loc doar pentru o maşină. Fotoreporterii Click! i-au surprins weekendul trecut pe afaceristul Alexandre Eram (49 de ani) şi pe tânărul Aris Melkior (16 ani) mergând cu skijetul pe Lacul Sangov. Pentru adrenalină la maximum, bărbaţii din familia ştiristei au apăsat acceleraţia pentru o viteză corespunzătoare diverselor acrobaţii.

 

19_4-5-actu-1-casa-esca-bp9h9375.jpg

Celebra ştiristă îşi petrece weekendurile călduroase cu familia, la Snagov, unde are o vilă superbă

 

Cei care îşi doresc o tură cu skijetul pe „lacul vedetelor” trebuie să închirieze un vehicul de la firmele specializate cu până la 400 de lei pe oră, în funcţie de puterea motorului.

Sporturile acvatice sunt la putere printre vedete

Din 2016, în Aria Naturală Protejată Snagov, cu o suprafaţă de 100 de hectare, au fost interzise ambarcaţiunile cu motoare puternice. Familia vedetei PRO TV a investit masiv pe piaţa imobiliară în ultimii 15 ani şi deţine patru case şi un apartament la Paris. În 2004, a cumpărat o vilă naţionalizată în Bucureşti, evaluată la 350.000 de euro.

 

18_11.jpg

Cătălin Cazacu îşi ia puştiul de 9 ani pe skijet

 

Andreea Esca a avut ceva probleme în justiţie cu foştii proprietari, dar procesul s-a încheiat în favoarea vedetei. Ulterior, în portofoliul imobiliar a mai intrat o clădire istorică aflată în zona Armenească din Capitală, estimată la aproximativ 500.000 de euro, închiriată în prezent unei agenţii de publicitate. În 2006, Andreea Esca şi Alexandre Eram şi-au cumpărat vila de pe malul lacului Snagov, prima lor casă de vacanţă. Ei mai au o casă de vacanţă lângă Sibiu, în comuna Porumbacu, la poalele Munţilor Făgăraş, achiziţionată în 2010.

 

18_123456789.jpg

Dani Oţil şi Cristian Boureanu sunt pasionaţi de kitesurfing

 

Moda sporturilor acvatice a luat amploare printre vedete. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent pe fostul politician Cristian Boureanu (46 de ani) navigând cu placa tractată de zmeu (kitesurfing) la Mamaia. Matinalul Dani Oţil (38 de ani), de la Antena 1, e împătimit al surfingului şi al kitesurfingului, pe lângă motoarele pe care le struneşte în diverse competiţii de profil. Oriunde vede apă, în ţară sau în străinătate, Oţil nu ratează ocazia unor senzaţii tari pe mare sau în ocean. Edi Petroşel (61 de ani) de la trupa Holograf e rocker veritabil şi se relaxează cu adrenalină. Când e invitatul colegului şi prietenului Dan Bittman la wake park-ul de pe Lacul Sulimanu, bateristul îşi pune schiurile în picioare şi e tractat pe apă de o şalupă. Şi vedeta Kanal D Cătălin Cazacu (34 de ani) adoră să meargă cu skijetul la mare, iar puştiul lui, Andrei (9 ani), e mereu în echipaj.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1