Victor Socaciu, internat de urgență! Marina Almășan: ”I-ar fi cedat rinichii transplantați”

victor-socaciu-internat-in-spital-cu-covid-19-875.jpg

victor socaciu
Victor Socaciu este internat în spital
Sursă foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Artistul folk Victor Socaciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Solistul a fost internat de urgență vineri, 10 septembrie, la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Carol Davila” din București.

Victor Socaciu ar fi ajuns la spital în urma unor complicații survenite după transplantul de rinichi de acum zece ani, anunță Gândul. Artistul suferă și de diabet și a fost infectat și cu COVID-19, în luna aprilie 2021, fiind internat atunci timp de 3 săptămâni.

Marina Almășan: "Îmi pare rău că nu a reușit să aibă grijă de el"

Deși nu a mai ținut legătura cu fostul soț de la divorțul de acum 9 ani, Marina Almășan s-a impacientat când a aflat că acesta are noi probleme de sănătate, fiind internat în spital. Prezentatoarea de la TVR a dat ultimele informații despre starea artistului. ”Am aflat și eu, întâmplător, de la un medic cunoscut că ar fi internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Mai multe nu știu. Nu am ținut legătura cu Victor în anii ăștia, că am avut peripeții în despărțirea noastră, dar îmi pare rău pentru el. Eu am fost alături de el când a avut dializa și, după aceea, transplantul. Îi cunosc problemele și îmi pare rău că nu a reușit să aibă grijă de el și să nu-i revină”, a declarat Marina Almașan, în exclusivitate, pentru Fanatik.ro.

Victor Socaciu, transplant renal în 2009

Victor Socaciu (68 ani) are probleme renale de mai mulți ani și, în 2009, a primit doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani, aflată în moarte clinică. Intervenția a fost efectuată la Institutul de Transplant Cluj-Napoca. Câțiva ani mai târziu, cântărețul de muzică folk a fost audiat de DIICOT, după ce au apărut informații în presă că ar fi fost favorizat de medicul Mihai Lucan și ar fi avut întâietate pe lista de așteptare pentru transplant.

Citește și:

Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Scandal fără precedent! «Rinichii primiţi de Socaciu puteau salva doi copii»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5