Victor Slav: "Sunt într-o nouă relație de un an și 4 luni". Ce spune despre fiica lui

victor-slav.png

Victor Slav a fost invitat la "Vorbește lumea"
foto: PRO TV

Victor Slav a vorbit în emisiunea "Vorbește lumea" (PRO TV) despre relația specială pe care o are cu fiica sa, Sofia. Nu a evitat însă nici discuțiile despre noua lui iubită, femeia cu care a început o relație după divorțul de Bianca.

Adela Popescu și Cove l-au întrebat pe Victor ce face adorabila Sofia (4 ani), fiica lui și a Biancăi. "Fiica mea face foarte bine, grădinițele sunt închise acum, dar face foarte multe alte cursuri, anumite clase de muzică, dans, engleză, dezvoltare personală. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă. Trebuie să ne jucăm non-stop, iar tati se pune la mintea ei", a declarat Victor la "Vorbește lumea". Tot el recunoaște că viața i s-a schimbat radical de când a devenit tată. "Dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc".

Chestionat de Adela despre cum percepe Sofia faptul că locuiește când cu mami, când cu tati (n.r. Bianca și Victor s-au despărțit în 2018), fostul prezentator Meteo de la PRO TV a declarat: "Sofia gestionează treaba asta foarte bine, deocamdată. Sunt sigur că la un moment dat vor începe întrebările. Ea știe că are o familie mare, că stă și la mine, și la mami, că are jucării peste tot".

Victor Slav: "Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni"

Pe 10 martie 2014, Bianca și Victor ieșeau de mână de la notar, unde au ajuns de comun acord, după ce în septembrie 2013 făcuseră o nuntă ca în povești. Ulterior s-au împăcat, fără să se mai recăsătorească, au făcut un copil minunat, dar magia nu a ținut mult. Pe 17 iunie 2018 a apărut vestea despărțirii definitive. Și dacă viața amoroasă a Biancăi a fost ceva mai cunoscută, Victor a rămas discret la acest capitol, deși a fost surprins de câteva ori cu blonda sexy. Și Click! i-a fotografiat împreună în perioada stării de urgență, când lumea își făce aprovizii alimentare.

img-20200324-wa0041.jpg

Victor Slav și iubita lui, la cumpărături
Foto Blitz

"Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Perioada asta de pandemie ni s-a părut ciudată, ne-am adaptat însă. Se pare că din primăvară lucrurile vor începe să se așeze pe un făgaș normal. Nu sunt genul de persoană care să își etalez totul pe tavă. Se știe că am avut două mari relații (n.r. cu Anda Adam și cu Bianca), pentru că au fost persoane publice și nu am putut evita. Dar am și eu 40 de ani, am avut, am avut relații", a spus Victor la PRO TV.

Citește și:

Exclusiv! Victor Slav, la cumpărături cu noua iubită. Ce provizii și-au făcut

Cum s-au reinventat după ce au rămas fără emisiuni TV. Din ce trăiesc acum Victor Slav, Oana Roman și Andreea Raicu

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1