Exclusiv! Victor Slav, la cumpărături cu noua iubită. Ce provizii și-au făcut

img-20200324-wa0039.jpg

Victor Slav și noua lui iubită au mers la cumpărături pentru a-și face proviziile necesare în această perioadă
Foto Blitz

Victor Slav și noua lui iubită s-au izolat împreună, iar pentru acest lucru, cei doi au făcut provizii dinr-un mall din sudul Capitalei. Victor pare că a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și și-a refăcut viața alături de o blondă misterioasă, care i-a furat inima cu adevărat. Iată ce provizii și-au făcut Victor Slav și noua lui iubită înainte ca ordonața militară nr 3 să intre în vigoare!

Iată că pentru Victor Slav, viața alături de Bianca Drăgușanu, mama fiicei sale și fosta lui soție, s-a terminat cu adevărat. Și-a găsit liniștea și fericirea alături de o blondină cu care deja și-a împărțit responsabilitățile. 

Cei doi au fost surprinși într-un mall din Capitală, unde și-au făcut provizii pentru o perioadă lungă de timp, semm că aceștia deja ar putea locui împreună. 

img-20200324-wa0038.jpg

Victor Slav și-a făcut provizii alături de noua lui iubită
Foto Blitz

În timp ce Victor Slav nu a purtat deloc mască sau mănuși de protecție, iubita prezentatorului tv s-a apărat de coronavirus acoperindu-și gura și nasul cu o mască neagră. 

Cei doi și-au cumpărat mai multe produse, printre care: apa, mălai, făinoase și cartofi, iar asta ne spune că ei au ales să se izoleze împreună.

 

Loading...
 
 

Citește și