Victor Slav a rămas fără emisiune la Kanal D. Ce vedetă îi ia locul

victoor-slav.jpg

victor slav
Victor Slav nu mai prezintă "Vulturii de noapte"
Foto Facebook

Al doilea proiect tv care i-a fost dat pe mână lui Victor Slav nu a avut prea mulţi sorţi de izbândă. Emisiunea "Vulturii de noapte" a fost scoasă din grila Kanal d din cauza audienţelor slabe înregistrate. Acesta este al doilea eşec profesional pentru fostul prezentator Meteo, care în trecut a primit pe mână emisiunea-tabloid "Wowbiz", scoasă şi ea din grilă.

Sunt vremuri tulburi pentru Victor Slav. Prezentatorul a rămas fără emisiunea de la Kanal d pe care o prezenta alături de Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu. Conducerea postului turcesc a luat decizia de a renunţa la acest format de diverstiment din cauza audienţei slabe

vulturii_de_noapte.jpg

Victor Slav, Cătălin Cazacu şi Giani Kiriţă
Victor Slav, Cătălin Cazacu şi Giani Kiriţă
Foto: Facebook

Late night show-ul „Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată inițial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica. 

„Vulturii de noapte” n-a prins top 20 emisiuni de divertisment în luna februarie, notează paginademedia.ro. Aceasta a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori. 

Ce emisiune va intra pe post în locul celei prezentate de Victor Slav  

Audienţa scăzută i-a de terminat pe producători să găsească o altă variantă pentru a salva situaţia. Astfel, postul i-a înlocuit pe cei "vulturi" cu o altă emisiune. Este vorba despre "Super Potriveala", prezentată de Jorge, care intră din această duminică, de la ora 23.00.

Emisiunea „Super Potriveala” a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

jorge.jpg

jorge ferma 2019
Jorge a fost eliminat de la Ferma

Jorje e posibil să fie o variantă bună pentru postul turcesc. Cântăreţul a fost recent într-un alt show de televiziune, la Ferma (Pro Tv), show în urma căruia şi-a atras o grămadă de simpatii. A fost eliminat destul de repede din concurs în urma unui duel lu Silviu Ţolu.  

 

Citeşte şi:

 

Cine i-a luat locul lui Giani Kiriță la emisiunea Vulturii de noapte

Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, prezentatorii unei noi emisiuni la Kanal D

Loading...

Citește și

  • După ce în spațiul media au tot circulat zvonuri potrivit cărora Victor Slav și-ar fi refăcut viața, prezentatorul TV a confirmat că se bucură în prezent de atenția unei noi domnișoare. Se pare că cei doi au început să pună bazele relației de câteva luni bune, însă au dorit să păstreze discreția în legătură cu acest subiect, dat fiind faptul că cei doi se află încă în perioada de cunoaștere.

  • Înainte să fie cu Anda Adam şi Bianca Drăguşanu, Victor Slav a avut iubite cuminţi, „netunate" şi care nu purtau haine din latex. După ce a devenit vedetă, prezentatorului rubricii „Vremea", de la PRO Tv, i s-au schimbat şi gusturile în materie de femei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1