Schimbări radicale la Kanal D. Viitor incert pentru mai multe emisiuni de top

petrecere_kanal_d.jpg

 kanal d
Contractele mai multor vedetele ale postului Kanal D stau sub semnul întrebării
Foto: Instagram

E forfotă mare pe holurile Kanal D. Patronii turci, până acum extrem de darnici cu bugetele emisiunilor, se plimbă cu hârtiile în mână și taie în carne vie, nemulțumiți de cifrele de audiență ale producțiilor tv în care au investit masiv și pentru care au plătit salarii fabuloase vedetelor postului.

O serie de restructurări se pregătesc la Kanal D. Veștile proaste au început să curgă de când s-a aflat despre concedierea Andreei Mantea și a lui Victor Slav, gazdele emisiunii Wowbiz, dar se pare că nu acestea erau în fapt planurile patronilor turci.

Ei și-au reconsiderat decizia și i-au oferit brunetei un alt job, la fel de bun, dar "sacrificând" o altă vedetă a postului. Miercuri, a venit o confirmare oficială că Mantea o va înlocui pe Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine", show matrimonial pe care și blonda îl preluase de la Gabriela Cristea. Motivația patronilor a fost că vedeta își dorește să se ocupe mai mult de fetița ei și să iasă pentru o perioadă de pe sticlă.

bianca-dragusanu-fiica-sofia-kanal_d.jpg

Bianca Drăguşanu, cu fiica în platoul de la Kanal D
Bianca Drăguşanu a făcut spectacol la Kanal D alături de micuţa Sofia Natalia
foto: arhivă personală

 

Puțin probabil să fie acesta motivul real, dacă ne gândim că Drăgușanu avea semnat un contract ferm până la finele anului și și-a dorit să rămână în această emisiune trecând peste toate atacurile rivalei sale de atunci, Gabriela Cristea. Surse din interiorul televiziunii au confirmat pentru Click! că Bianca Drăgușanu și-a încheiat rapid toate socotelile cu postul patronat de turci și nu a acceptat nicio altă propunere de colaborare.

În schimb, fostul ei partener de viață, Victor Slav, a fost ceva mai deschis negocierilor. Așadar, se pare că fostul prezentator Wowbiz a rămas în cărți la Kanal D pentru o nouă emisiune de divertisment, pe care o va găzdui din toamnă, de două ori pe săptămână. 

"Bravo, ai stil!" și "Se strigă darul", sub semnul întrebării

Grila de toamnă va aduce și alte schimbări. "Bravo, ai stil", emisiune în care bugetele alocate au fost extrem de mari, stă sub un mare semn de întrebare.

foto

 

Așadar, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-ar putea trezi curând șomeri, dar și scaunele lui Mihai Mitoșeru și ale Diannei Rotaru, prezetatori al show-ului de nunți de la Kanal D, se clatină din temelii.

O altă emisiune care merge prost și are cifre slabe de audiență este noul show culinar "Cine-i cheful", prezentat de Chef Foa. Din 30 iulie, producătorii speră într-o minune și au mutat cooking show-ul mai devreme cu o oră. Astfel, emisiunea fostului Masterchef este pe micile ecrane de la orele 16.00. Nici "Roata Norocului", prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, nu are șanse prea mari să rămână în grila de toamnă.

Dar în tot acest val de tăieri, Kanal D vine și cu propuneri noi, "Cash Taxi", emisiunea-concurs prezentată de Cătălin Cazacu, care face deja audiență bună, și "Vrei să fii milionar", show prezentat de Teo Trandafir din această toamnă. 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Emisiunea Wowbiz nu va mai exista din această toamnă. Deși cei doi prezentatori au fost anunțați din timp despre acest aspect, ei nu au declarat nimic în mod oficial. Andreaa Mantea și Victor Slav ar putea rămâne încă în echipa KanalD și ar putea reveni cu un alt format tv din toamnă.

  • bianca dragusanu te vreau langa mine

    Culmea coincidenţei! După ce la începutul lunii iulie cuplul format din Victor Slav şi Andreea Mantea a rămas fără emisiunea de noapte „Wowbiz”, de la Kanal D, acum a venit rândul Biancăi Drăguşanu (36 de ani) să-şi încheie, cel puţin momentan, socotelile cu Kanal D.

  • Bianca Drăgușanu a renunțat la cârma emisiunii «Te vreau lângă mine» pe care o prezenta la Kanal D. Andreea Mantea va deveni noua prezentatoare a emisiunii din toamnă, iar acest lucru o bucură foarte mult. Deși și-a pierdut emisiunea «Wowbiz» pe care o modera de mai mult timp la Kanal D, vedeta pare să aibă parte de mult noroc și de proiecte tv.

  • slav

    Mădălin Ionescu a plecat din familia Kanal D și de la emisiunea WowBiz pentru a se implica în creșterea copiilor lui. Victor Slav promite că va fi un înlocuitor pe măsură și se va ridica la înălțime. Încă din prima seara, Victor Slav a avut parte de mai multe surprize, mărturisind și adevăratul motiv pentru care a acceptat propunerea de a fi prezentator.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1