Verdictul medicilor după ce Paula Chirilă a fost luată cu salvarea de la emisiune

paula_chirila_20210112_2.png

Paula Chirilă este colegă cu Dan Capatos
foto: Antena 1

Actrița Paula Chirilă a fost luată cu Salvarea, marți seară, direct de la emisiunea moderată de Dan Capatos, unde este co-prezentatoare. Actrița a acuzat dureri abdominale atroce încă din timpul emisiunii. Iată verdictul medicilor!

Colegii au chemat Salvarea, iar Paula a fost dusă la Spitalul Elias, pentru investigații. Paula Chrilă s-a resimțit după ce a prezentat în locul lui Dan Capatos două ediții ale emisiunii Xtra Night Show. După investigațiile medicilor, actrița a fost diagnosticată cu un început de ulcer, făcut din cauza stresului. “Am stat numai pe ceai toată ziua. Am luat în ultima vreme niște antiinflamatoare pentru coloană, căci am hernie de disc. De la antiinflamatoare, mi s-a distrus stomacul. Am un început de ulcer. M-au dus cu căruciorul la radiologie și eu eram cu perfuzia într-o mână și cu telefonul în cealaltă”, a povestit actrița, care va trebui să urmeze tratament.

Citește și:

Paula Chirilă a ajuns la spital direct din platoul Xtra Night Show. Ce a pățit actrița

EXCLUSIV Paula Chirilă, în costum de baie, după ce a slăbit 15 kg. Poze rare, de pe Litoral

Paula Chirilă, colegă cu Dan Capatos la Xtra Night Show

Paula Chirilă li s-a alăturat lui Dan Capatos şi Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27 Xtra Night Show, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 20:30, la Antena Stars. Actrița este coprezentator-asistentă.

“Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii. Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou. Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars”, a declarat Paula Chirilă la debutul sezonului 27.

Loading...
 
 

Citește și