Paula Chirilă a ajuns la spital direct din platoul Xtra Night Show. Ce a pățit actrița

paula-chirila.jpg

paula chirila
Paula Chirilă a ajuns la spital direct din emisiune
foto: arhivă personală

Seara de 19 ianuarie nu a fost una bună pentru Paula Chirilă. Coprezentatoarea lui Dan Capatos a acuzat stări de rău de la începutul emisiunii de marți și nu și-a revenit deloc, ba mai mult, a fost nevoită să meargă la spital.

Actrița s-a confruntat cu probleme digestive care s-au acutizat, așa că o ambulanță a luat-o de la platou pentru a i se face investigații medicale. Pe Instagram, Paula nu a spus prea multe, dar a pus o poză cu o perfuzie atașată de mână, semn că a avut nevoie de tratament. Aceasta era într-o formă bună până aseară. Chiar i-a ținut și locul lui Dan Capatos, preluând frâiele emisiunii cât el nu s-a putut prezenta în direct.

paula-chirila-dan-capatos.jpg

paula chirila si dan capatos
Paula Chirilă este colegă cu Dan Capatos la Xtra Night Show
foto: arhivă personală

Marți seară, Paula Chirilă a spus încă de la început că are dureri la nivel abdominal, însă a rezistat timp de două ore. Până la urmă, a fost nevoie de intervenția perosnalului medical specializat pentru a o prelua pe actriță din platou și a o transporta de urgență la Spitalul Elias.

paula-chirila-spital.jpg

paula chirila la spitalul elias
foto: arhivă personală

Paula Chirilă, colegă cu Dan Capatos la Xtra Night Show

Paula Chirilă li s-a alăturat lui Dan Capatos şi Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27 Xtra Night Show, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 20:30, la Antena Stars. Actrița este coprezentator-asistentă.

“Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii. Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou. Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars. După prima emisie am primit semnale foarte bune de la telespectatori, cărora le era dor de spiritul Xtra Night Show şi sunt extrem de fericită că fac şi eu parte din el, că scriu şi eu cu o peniţă micuţă la istoria acestei emisiuni, ajunsă la deja la sezonul cu numărul 27, una dintre cele mai longevive emisiuni din spaţiul tv de la noi!”, a declarat Paula Chirilă la debutul sezonului 27.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1