Vântul i-a ridicat rochia Ancăi Serea! Cea mai sexy gravidă i-a lăsat pe toți cu gura căscată

anca-serea-sexy-gravida_2-.jpg

anca serea sexy
Anca Serea este insarcinata pentru a șasea oară
foto: Mihai Ionescu

Vântul i-a descoperit picioarele celebrei mămici Anca Serea care, deși naște peste mai puțin de două luni, arată foarte sexy. Fotoreporterii Click! au fost pe fază și au surprins-o pe Anca Serea într-un moment amuzant, dar care a făcut deliciul celor prezenți în zonă. Gravidă a șasea oară, Anca Serea arată ca la 20 de ani.

Anca Serea îi are pe David (18), Sarah (12 ani), Noah (6 ani și jumătate), Ava (4 ani și jumătate), Moise (2 ani și jumătate), iar cel de-al șaselea copil, o fetiță care va primi numele de Leah, urmează să vină pe lume în august.

Anca Serea are o sarcină ușoară și se îmbracă provocator

La vârsta de 38 de ani, Anca Serea se pregătește să devină mămică din nou, la finalul lunii iulie, începutul lunii august și, după cum se poate observa, sarcinile nu au lăsat semne pe corpul vedetei. Fiecare apariție a Ancăi îi lasă pe toți cu gura căscată pentru că arată impecabil, nu se îngrașă prea mult și reușește să își păstreze șarmul și formele sexy. Așa s-a întâmplat recent, la deschiderea Clubului Copiilor „Mihai Eminescu”, din Bulevardul Pantelimon, unde bruneta a avut calitatea de invitat.

anca-serea-sexy-gravida_3.jpg

anca serea
Anca Serea, surprinsă de o rafală de vânt. Fotoreporterii Click! au fost pe fază
foto: Mihai Ionescu

Într-o rochie albastră cu motive florale, lungă până sub genunchi și prinsă cu cordon în talie, și încălțată cu o pereche de sandale bleu deschis, cu toc subție, Anca Serea a făcut ravagii. Nici nu ai fis zis că este însărcinată, pentru că burtica micuță abia i se putea observa.

anca-serea-sexy-gravida_2.jpg

anca serea
Anca Serea va naște peste două luni cel de-al șasele copil
foto: Mihai Ionescu

Anca Serea va naște natural pentru a șasea oară

La un moment dat, vântul i-a dat într-o parte colțul rochiței, dezvelindu-i piciorul până aproape de coapsă. Imaginea a fost de-a dreptul sexy, iar nevasta lui Adi Sînă a fost și ea surprinsă de acest moment, însă a știut foarte bine să iasă din „încurcătură”.

anca-serea-sexy-gravida_4.jpg

anca serea
Anca Serea și-a tras repede, la loc, colțul rochiței
foto: Mihai Ionescu

Cu un zâmbet larg și o naturalețe specifică divelor de la Hollywood. „Nu am grețuri, nu am pofte. Am o sarcină ușoară. La început a fost un pic mai dificil, pentru că am avut niște probleme cu tesniunea și cu anemia, însă am fost la medic și totul este sub control. Voi naște bineînțeles natural, așa cum s-a întâmplat și la celelalte sarcini”, a declarat, pentru Click.ro, Anca Serea.

Citește și:

Cum şi-a mascat Anca Serea burtica de gravidă la premiile Gopo. Era deja însărcinată în 5 luni

Anca Serea, nume bizar și biblic pentru bebe 6. Cum se va chema

Loading...

Citește și

  • Anca Serea a ajuns de mai multe ori la spital, din cauza anemiei severe cu care se confruntă, însă soția lui Adi Sînă continuă să fie la fel de activă și să își păstreze rolul de „mămică eroină”, chiar dacă acest lucru înseamnă că neglijează somnul. De asemenea, Anca nu își uită nici carieră, implicându-se în diverse proiecte, iar toate aceste lucruri cumulate îi pun și mai mult în pericol sănătatea. Iată declarațiile!

  • anca serea si fiul ei noah

    Anca Serea este însărcinată cu al şaselea copil şi îşi poartă cu mândrie burtica de gravidă. Fosta ştiristă arată ca şi cum s-ar pregăti să urce pe podiumul de modă, deşi sarcina ei este destul de avansată. Soţia lui Adrian Sînă este gravidă în 7 luni şi va aduce pe lume o fetiţă în această vară.