Valentin Sanfira și-a amânat nunta cu Codruța a doua oară: “Trebuie să refacem invitațiile”

valentin-sanfira.jpg

Valentin și Codruța Sanfira
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Codruța Filip și Valentin Sanfira au fost nevoiți să amâne, din nou, cununia religioasă! Este pentru a doua oară când aceștia amână evenimetul din cauza pandemiei. Cu noi reguli ce se întrevăd la nunți, cei doi au decis că ar fi mai bine să reprogrameze fericitul eveniment pentru anul viitor.

Codruța Filip și Valentin Sanfira ar fi trebuit să ajungă în fața altarului pe 2 iulie, anul acesta, însă din cauza pandemiei au decis să mai aștepte până la anul pentru ca evenimentul să iasă așa cum își doresc. Petrecerea va avea aproximativ 300 de invitați, iar restricțiile care se întrevăd nu le-ar permite să îi aibă aproape pe toți cei dragi alături de ei, într-una dintre cele mai frumoase zile din viața lor.

Au reprogramat nunta pentru 15 octombrie 2022

“Am amânat-o de două ori. Trebuia să o facem la începutul lunii iulie și nu am mai făcut-o. O tot amânăm de anul trecut. Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm. La anul vrem să facem o nuntă mare. Aprobasem și meniul. Ne-au adus numai creveți întorși pe dos, pate de gâscă, dar noi vrem mâncare românească, că nu facem nunta americăneasă. O să avem și sărmăluțe! Trebuie să refacem însă invitațiile, că le trimisesem! Restaurantul e același, formațiile care cântă sunt aceleași!”, a declarat solistul de folclor, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Citește și:

Valentin Sanfira e gata de însurătoare: «M-am îndrăgostit de ea într-o secundă, este o fată frumoasă și simplă!»

Certificatul digital Covid ar putea deveni obligatoriu la nunți și botezuri

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul