Valentin Sanfira e gata de însurătoare: «M-am îndrăgostit de ea într-o secundă, este o fată frumoasă și simplă!»

12-valentin-sanfira.jpg

Valentin Sanfira și Codruța Filip fac nuntă mare, anul viitor

Nuntă mare se anunță anul viitor în lumea muzicii populare! Celebrul cântăreț Valentin Sanfira (30 de ani), pe care îl vedeți și în calitate de prezentator la Prima TV, la concursul culinar ”Mama mea gătește mai bine”, a decis să renunțe la burlăcie după ce a întâlnit-o pe interpreta Codruța Filip, o tânără din Iași cu părul bălai și cu ochii albaștri, care a bifat o colaborare profesională de excepție cu Victor Lavric, fiul Laurei Lavric.

Valentin și Codruța s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “TeoShow” (Kanal D), la sfârșitul anului trecut. “Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

Loading...

Citește și

  • De la 16 ani ţine spectacole de muzică populară în toată ţara şi este mereu pe drumuri. Mănâncă numai prin restaurante şi benzinării, astfel că acum, la 26 de ani, poate spune că s-a specializat în alegerea celor mai bune şi mai sigure sendvişuri.

  • horia virlan valentin sanfira

    De luni, 29 februarie, începe la Prima TV un nou sezon din „Mama mea găteşte mai bine”, emisiune jurizată de Horia Vîrlan şi prezentată de cântăreţul de muzică Valentin Sanfira (26 de ani). Solistul are o poveste de familie parcă desprinsă parcă din telenovele.