Unde va fi înmormântat iubitul Oanei Radu. A murit după ce a fost incendiat de viu

mihai-alin.jpg

Mihai Alin avea doar 30 de ani
Foto: Arhivă personală

Trupul neînsufleţit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la spitalul unde a fost tratat și urmează să fie înmormântat zilele viitoare. Cântăreața trece prin momente negre în această perioadă, după ce partenerul ei, Alin, a murit după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov de un craiovean.

Momente de cumpănă pentru Oana Radu, care de mai bine de trei săptămâni parcă trăieşte un adevărat coşmar. Trupul neînsufleţit al lui Alin , fostul ei iubit, a fost ridicat de la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Potrivit Antena Stars, înmormântarea va avea loc în zilele următoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia în urmă cu aproape o lună, atunci când tânărul a fost incendiat de un vecin cu un cocktail Molotov. 

Iubitul Oanei Radu va fi înmormântat în Craiova

Alin s-a zbătut între viață și moarte după tragicul incident, având arsuri pe mai mult de 70% din suprafața corpului, însă sâmbătă, pe 7 septembrie, acesta a pierdut lupta. A fost ţinut în comă indusă în tot acest timp, iar Oana Radu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta să supravieţuiască. „Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu, după moartea iubitului. 

iubitul-oanei-radu-a-murit.jpg

Oana Radu este devastată după moartea iubitului
Foto: Arhivă personală

Recent, Oana Radu a povestit cum s-a întâmplat întreagul incident, atunci când un vecin a aruncat cu combustibil peste iubitul ei, provocându-i arsuri pe 75% din suprafaţa corpului. 

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, -ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean?- Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, spunea Oana Radu la momentul respectiv. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1