Unde este internat fiul Clejanilor! Ioniță l-a vizitat pe Fulgy la un centru de reabilitare

fulgy.jpg

fulgy
Fulgy este internat într-un centru de reabilitare
foto: arhiva personală

La 10 zile după ce a fost săltat de la domiciliu de Poliție, s-a aflat în sfârșit unde se află în acest moment, Fulgy, fiul Clejanilor. Nu este nici în arest, nici la Spitalul Obregia. Tânărul ar fi internat într-un centru de reabilitare din zona comunei Grădiștea, acolo unde tatăl său, Ioniță, a și mers să-i facă o vizită.

Fulgy (23 de ani), fiul Clejanilor, a fost săltat de Poliție în noaptea de duminică, 6 iunie. Dan Manole Constatin Fulgeraș a fost luat de acasă de un echipaj de Poliție, în miez de noapte, și dus la secția 11.

Cel care l-a reclamat a fost chiar tatăl său, Ioniță de la Clejani, după ce tânărul l-a ameninţat pe el, dar şi pe alte vedete, precum Alex Velea sau Antonia, într-un live pe YouTube. S-a zvonit că tânărul a fost, ulterior, internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Adevărul ar fi, însă, altul.

Fiul Clejanilor este internat, se pare, într-un centru de reabiltare de pe raza comunei Grădiștea, județul Ilfov. Ioniță de la Clejani a fost surprins marți, 15 iunie, în jurul orei 18:00, în timp ce intra în centrul de reabilitare din zona comunei Grădiștea, pentru a-i face o vizită fiului său, Fulgy, anunță Spynews.ro.

Pachetul de cazare și tratament în centrul de reabilitate costă 2.000 de euro

Centrul aparține de primăria comunei Grădiștea și este adresat tinerilor care au avut probleme în societate din cauza drogurilor sau alcoolului, dar și a altor vicii. Un pachet complet de cazare și consiliere lunară se ridică aici la peste 2.000 de euro. 

Ioniță de la Clejani: „E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap?”

Prezent la mai multe emisiuni tv, Ioniță de la Clejani a precizat de fiecare dată că fiul său se află în acest moment „într-un loc liniștit”, însă a evitat să spună unde anume.

centru-reabilitare-teen-challenge.jpg

centru de reabilitare gradistea
Așa arată centrul de reabilitare unde este internat Fulgy

 

„Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de el. Ăștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Alina, fosta iubită a lui Fulgy: ”Am vorbit cu el la telefon! Este bine!”

Alina este una dintre fostele iubite ale lui Fulgy. Cei doi au avut o relație mai îndelungată, iar fiul Clejanilor încă mai suspină după ea. Dovadă că acum, când are probleme, acesta a sunat-o chiar din centrul de reabilitare unde se află internat la această oră. 

fulgy-iubita-alina.jpg

alina fosta iubita a lui fulgy
Alina, fosta iubită a lui Fulgy, este un sprijin moral pentru tânărul internat într-un centru de reabilitare
foto: arhiva personală

 

“Recent, acum câteva zile, am vorbit. Am vorbit și la telefon, și pe messenger. Cred că este într-un loc pentru a se liniști. Dacă m-a sunat înseamnă că este bine. Cu Fulgy am ținut o legătură de prietenie: ce faci bine, tu, cam atât. Eu cu Fulgy ne respectăm, ce a fost în urmă a fost în urmă și atât. Nu ne-am mai întâlnit. Mi-a spus că mă mai iubește, dar niciodată nu s-a pus problema de vreo împăcare, suntem pe drumuri separate, eu pe drumul meu, el pe drumul lui”, a spus tânăra, la Antena Stars

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1