Fulgy, săltat de Poliție și internat la psihiatrie! A fost reclamat chiar de tatăl său, Ioniță de la Clejani

fulgy-ionita-clejani.jpg

Fulgy și Ioniță de la Clejani

Duminică, 6 iunie, la miezul nopții, Fulgy a fost săltat din locuința sa de către un echipaj de Poliție și dus la secție. „Acum am fost luat de acasă de domnii polițiști, merg la secția 11, la Negoiță. După, filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua”, a mai apucat să anunțe Fulgy, pe Instagram.

Incidentul survine după ce duminică, la prânz, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a-i „pedepsi” pe agenţii de pază ai unui cazino din Mall Vitan, care l-au dat afară atunci când a intrat în interior în timp ce filma cu telefonul și fără mască. După scandalul de la mall, Fulgy s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă live şi să ameninţe mai multe persoane publice. La un moment dat, Fulgy l-a ameninţat chiar pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

clejani.jpg

Familia Clejanilor
foto: Facebook

Fulgy a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia"

Duminică seara, Ioniţă de la Clejani a mers la Secţia 11 Poliţie, acolo unde a depus o plângere împotriva fiului său, pentru ameninţare. Poliţiştii de la secția 11 s-au deplasat la locuința lui Fulgy, unde l-au găsit pe acesta într-o stare agitatație. Fulgy a fost recalcitrant la adresa agenţilor, care l-au condus ulterior la secţia de 11 de Poliţie. După audieri, Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, din Bucureşti.

Comportament recalcitrant și agresiv

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţie.

Citește și:

Viorica de Clejani, prima reacție după ce fiul ei a fost prins drogat la volan: "Să vă fie țărână ușoară"

Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară din cazino! “Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000 de euro"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MoftTV (@moft.tv)

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5