Ultimele douã fete din «Ultimul Trib» intră la duel

fete_ultimul_trib.jpg

ultimul trib
Duelul dintre fete sporeşte tensiunea la "Ultimul trib"
Foto: Antena 1

Se strâng rândurile în Madagascar, acolo unde de două luni concurenţii încearcă să supravieţuiască la «Ultimul Trib». Cei 6 rămaşi în competiţia de la Antena 1 au intrat pe ultima sută de metri a concursului şi încearcă să-şi dozeze energia pentru actul final. Parele premiu pus în joc este de 100.000 de euro.

Ajunşi aproape de finalul emisiunii, cei şase concurenţi, Silviu, Chiru, Mircea, Nelly, Sorin şi Ioana, mai primesc o veste neaşteptatã: se schimbã regulile jocului de Salvare. „Interesantã noua structurã, cu vot dublu pentru cel care câştigã imunitatea. La asta nu mã aşteptam!”, va mărturisi Sorin Brotnei.  

concurenti-ultimul_trib.jpg

ultimul trib concurenti
6 concurenţi îşi dispută marele premiu de 100.000 de euro de la «Ultimul Trib»
Foto: Antena 1

Astfel, cei şase concurenţi s-au vãzut puşi în faţa jocului de Salvare numit  „Ţine minte sã câştigi”, o adevărată provocare, ce s-a desfãşurat în mai multe etape, în care concurenţii au fost nevoiţi să ţină minte o secvenţă formată din 5, 6, 7 şi 8 imagini, să parcurgă un traseu anevoios şi apoi să reformeze secvenţa de imagini. Miza jocului a fost una foarte importantã – câştigãtorul îşi adjudecă nu doar imunitatea (adică nu mai participa la jocul de Nominalizare), ci şi un vot dublu la finalul acestui joc.

Nelly a fost cea care a terminat ultima runda cu 5 imagini, devenind astfel primul concurent al jocului de nominalizare, urmatã rând pe rând de Chiru, Ioana, Silviu şi Sorin. Mircea Zamfir este cel care câştigă imunitatea şi poate privi de pe margine jocul de Nominalizare.

Dueliştii de la «Ultimul Trib», aleşi la jocul de Nominalizare

La jocul de Nominalizare, ocupantul ultimului loc a intrar automat la duel. Al doilea duelist a fost ales prin vot. Ioana a terminat ultima probă şi a devenit astfel primul duelist, în vreme ce Nelly a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sãi, inclusiv din partea lui Mircea, al cărui vot cântărea dublu în concurs.

ioana_sulea_cornelia_condeescu.jpg

ioana sulea cornelia condeescu
Ioana Şulea şi Cornelia Condeescu se vor lupta pentru a rămâne în competiţie
Foto: Antena 1

„Nelly, eşti absolut extraordinarã, de la 4 oameni ai strâns 5 voturi! Aţi fost 6, mâine veţi fi 5!”, a încercat sã glumeascã Octavian. În replică, Nelly a explicat că este relaxată în urma deciziei colegilor. "Parcã sunt mai liniştitã astãzi, sper sã nu fie acea linişte pe care am vãzut-o la toţi cei care au plecat! Dacã am greşit cu ceva, faţã de cineva, îmi cer iertare! O sã dau tot ce pot, sper să mă întorc totuşi în sat!”, a completat ea.

Care va fi ultima fatã care va rămâne în Ultimul Trib, dar şi ce probe surprizã le-au mai pregãtit organizatorii concurenţilor rãmaşi în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor putea afla urmãrind Ultimul Trib, vinerea viitoare, la Antena 1.

 

Citeşte şi:

 

Sorana trage si acum după „Ultimul trib”. Ce probleme de sănătate are solista

Cât de greu le este fără mâncare concurenților de la Ultimul Trib

 

Loading...

Citește și

  • Aseară, de la “Ultimul Trib”, nici unul dintre cei opt concurenți ai celor două echipe rivale, a Crocodililor și a Lemurilor, nu a plecat acasă. Concurenții au avut însă de trecut prin probe complicate, care le-au testat puterea de concentrare, stăpânirea de sine, rapiditatea, dexteritatea și tenacitatea. Finalul zilei a avut un singur câștigător, Silviu Geandră, din echipa galbenă a Lemurilor, care a primit un premiu de 4 milioane de ariary, moneda Republicii Madagascar, adică echivalentul a peste 1.000 de euro, dar și posibilitatea să petreacă o noapte în vila de lux, alături de unul dintre colegi.

  • Lupta devine din ce în ce mai aprigã pentru concurenţii rãmaşi în lupta pentru cucerirea „Ultimului Trib”, iar fiecare dintre ei realizeazã cã adevãrata bãtãlie nu se dã cu adversarii, ci mai degrabã cu ei înşişi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1