Primele poze cu Dani Oțil și iubita “Miss Funduleț”. În realitate se vede diferența de înălțime

Dani Oțil (38 de ani) a început anul cum nu se putea mai bine. Matinalul de la Antena 1 are spor și la emisiune, și în afacerea cu restaurantul, în proiectele de imagine, dar și în amor. Dani are o relație discretă și frumoasă cu o superbă șatenă care mănâncă sport pe pâine. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu ei doi.

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani, un corp ca trestia, abdomen plin de pătrățele și un posterior care i-a adus porecla de “Miss Funduleț”. De câteva luni are și un iubit celebru, pe Dani Oțil, care după povestea cu Mihaela Rădulescu, încheiată în 2014, nu și-a mai asumat public nici o relație amoroasă. Iată însă că frumoasa Gabriela i-a intrat în viață, în inimă și în planurile de viitor, iar finalul de an i-a găsit împreună, într-o vacanță, în Peru. Pozele de pe rețelele sociale au fost publicate separate, Dani și Gabriela nu apăreau împreună în același cadru, însă fotoreporterii Click! au reușit să-i surprindă în București. De remarcat că frumoasa Gabriela arată și în realitate la fel ca pe Instagram, semn că nu are nevoie de prea multe retușuri.

 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/7

Cei doi au fost la un restaurant din zona Grădina Icoanei, cât timp au mâncat au zâmbit și vorbit întruna, au avut o conversație reală, nu au stat cu ochii în telefoanele mobile, semn că nu se mai satură unul de celălalt. La plecare, Dani a luat-o de braț pe Gabriela, iar în acel moment diferența de înălțime a ieșit la iveală. Dar așa e când te-ai cuplat cu un fotomodel, iar tu ai 1,75 metri înălțime, iar ea, 1,80. Însă, cum spune o vorbă devenită virală, în poziție orizontală nu mai contează înălțimea, așa că prezentatorul de la Antena 1 nu are de ce să-și facă probleme. La un moment dat s-au inversat rolurile, iar Gabriela a fost cea care l-a luat de braț pe Dani Oțil.

Cine este iubita lui Dani Oțil

Mama Natură a fost extrem de generoasă cu tânăra Gabriela Prisăcariu, însă și ea a depus eforturi. Din poze se poate vedea că ar fi beneficiat de un implant mamar, însă legat de posterior aici a fost doar meritul ei. Blondina mănâncă sport pe pâine, iar anumite tipuri de exerciții dezvoltă armonios mușchii fesieri. Așa a ajuns să primească porecla de "Miss Funduleț".

gabriela-prisacariu-iubita-dani-otil.jpg

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, arată bine și din față, ți din spate
foto: arhivă personală

După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, "Te vreau lângă mine", de la Kanal D. Iată ce declarații a făcut la vremea aceea: "Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta".

gabriela-prisacariu-iubita-dani-otil1.jpg

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • iubita dani otil

  Relația-bombă a finalului de an este, de departe, cea formată din Dani Oțil și superba Gabriela Prisăcariu, topmodel faimos, al cărei trup poate intimida orice "Miss Fitness". Ei i se spune însă "Miss Funduleț", iar dacă privim pozele înțelegem de ce.

 • mihaela radulescu dani otil

  Îmbrăcată super sexy, cu picioarele și decoletul la vedere, Mihaela Rădulescu a venit în România, iar primul popas l-a făcut în emsiunea fostului iubit, Dani Oțil. Cei doi au dat amănunte picante de pe vremea când formau un cuplu, s-au amuzat, iar Mihaela a făcut furori, schimbând două rochii mulate pe corp. De doi ani nu s-au mai văzut faţă în faţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1