TVR, gest emoționant în memoria lui Cristian Țopescu! Reacția fiicei acestuia

cristina-topescu-cristian-topescu-tvr.jpg

Cristina Țopescu a mulțumit conducerii TVR pentru frumosul gest pe care l-au făcut în memoria tatălui său
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Conducerea Televiziunii Române a decis, în urmă cu câteva zile, să-i aducă un omagiu regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. Fiica acestuia, Cristina Țopescu, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, ca reacție de mulțumire la adresa gestului făcut de TVR. Iată despre ce este vorba!

Cristian Țopescu s-a stins din viață în luna mai a acestui an, lăsând în sufletele familiei și apropiaților săi multă durere. La câteva luni de la moartea regretatului comentator sportiv, acesta a primit un cadou din partea Televiziunii Române. De acum în colo, studioul 4 al TVR va purta numele de „Cristian Țopescu”, pentru ca amintirea sa să rămână mereu vie.

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica îndrăgitului comentator sportiv, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care își arăta gratitudinea

față de gestul făcut de TVR.

cristian-topescu-copii.jpg

Cristian Țopescu, alături de familia sa
Foto: Arhivă

Un studio TVR va purta numele lui Cristian Țopescu

„Acum două zile, studioul 4 al Televiziunii Române a devenit studioul Cristian Țopescu. Au fost acolo și mari sportivi. Noi, familia, le mulțumim din suflet! Le mulțumim nu mai puțin celor care conduc Televiziunea Română, celor care au avut această frumoasă idee, în memoria tatălui meu.

Doina Gradea, cu care mă știu de când lucrăm amândouă la Pro TV, îmi spunea că nu poate vorbi despre tatăl meu fără să-i dea lacrimile și că e prea puțin, oricum, ce au făcut ei față de ce a însemnat tatăl meu pentru Televiziunea Română și pentru români.

Nu e prea puțin, zic eu, iar tatăl meu, sunt sigură, spune la fel, de acolo de unde e. El, probabil, cu modestia-i aproape ireală, spune: „Vă mulțumesc, dar nu trebuia...important e să rămân în inimile oamenilor. Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de Cristina Țopescu în mediul online.
Cristian Țopescu s-a stins din viață în data de 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Celebrul comentator sportiv a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și din mariajele sale au rezultat trei copii.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1