Cristina Ţopescu, mesaj pentru tatăl său aflat în suferinţă: «Ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult!»

topescu2.jpg

cristian topescu
Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni live
Foto: arhivă personală

Cristian Ţopescu este în continuare internat la spitalul Elias, unde medicii îl monitotizează atent. Fostul comentator sportiv a fost adus săptămâna trecută după o criză de diabet decompensat, dar starea lui de sănătate nu s-a îmbunătăţit, aşa cum familia şi-ar fi dorit. Omul de televiziune a fost supus unei serii de investigaţii amănunţite şi este înconjurat de copii şi de soţie.

După aproape o săptămână de la internare, Cristian Ţopescu (81 de ani) continuă să fie îngrijit de medicii de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Omul de sport are grave probleme de sănătateşi deşi primeşte tratament, starea lui de sănătate nu s-a schimbat prea mult de când a fost adus. Fiica lui Cristina Ţopescu (57 ani), care se ocupă ca tatăl ei să aibă tot ce are nevoie în spital, a transmis un mesaj dureros în aceste clipe grele prin care trece tatăl ei aflat în suferinţă.  

cristina.jpg

cristina topescu
Cristina Ţopescu este îngrijorată pentru tatăl său, aflat în spital de o săptămână
Foto: arhivă personală

"Tatăl meu luptă, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viața e o luptă, deci te luptă! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde : ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult ! Mă rog să mai aibă puterea să lupte și vă mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou. Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!", a notat prezentatoarea tv. 

cristina.jpg

cristina topescu antena 3 retragere
Cristina Ţopescu a făcut anunţul oficial pe pagina ei de Facebook
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • cristian topescu

    Pericolul nu a trecut pentru Cristian Ţopescu. Fostul comentator sportiv a fost adus de urgenţă la spitalul Elias marţi la prânz şi va mai rămâne o perioadă internat. Omul de televiziune a fost supravegheat de medicii de la Terapie Intensivă, secţie unde va mai fi ţinut cel puţin până vineri (11 mai).

  • Veşti încurajatoare vin de la Spitalul Elias, unde ieri a fost internat fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu. Omul de televiziune este în continuare la secţia de Terapie Intensivă pe fondul acutizării unor probleme mai vechi de sănătate, dar starea lui de sănătate s-a mai ameliorat. El a suferit recent o criză de diabet zaharat decompensat, dar medicii spun că după ce i-a fost administrat tratament Cristian Ţopescu a început să se simtă un pic mai bine. Fiica şi soţia sunt alături de el la spital pentru a se asigura că va depăşi aceste momente delicate.

  • cristian topescu

    Timp de 40 de ani, românii au stat lipiți de televizor la toate marile competiții sportive din lume. Și acum, mulți spun că au crescut cu Ceaușescu și cu Cristian Țopescu. Marele comentator sportiv a împlinit 81 de ani.

  • cristian topescu

    Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală în cursul dimenții de marți, 8 mai. medicii au declarat, pentru Adevărul, că omul de televiziune este în stare gravă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1