Tudor Chirilă, cel mai mândru antrenor de la «Vocea»: «Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele»

tudor-chirila-dragos-moldovan.jpg

Tudor Chirilă a fost antrenorul lui Dragoș Moldovan, câștigătorul „Vocea României” 2019
Foto: Arhivă personală

Tudor Chirilă s-a folosit de rețeta sa clasică cu care a reușit să mai câștige în anii anteriori „Vocea României” pe post de antrenor și l-a îndrumat pe concurentul său, Dragoș Moldovan, să meargă pe firul rock-ului, care se pare că a prins de minune la public.

Deși Dragoș a demonstrat în nenumărate rânduri că are o voce extraordinară, care se poate mula pe mai multe stiluri, concurentul a dat tot ce a avut mai bun în finală, transformându-se într-un adevărat star rock, care parcă se afla la propriul concert! 

Tudor Chirilă, cel mai mândru antrenor de la „Vocea” de anul acesta, a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare, după ce „elevul” său, Dragoș Moldovan, a câștigat finala Vocea României, care a avut loc vineri, 20 decembrie 2019, la Pro TV.

Reacția lui Tudor Chirilă după ce Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019

„Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei.

Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile. Dragoș, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta. Iar dumneavoastră, stimați telespectatori, vă foarte mulțumim! 4 din 6. Nu-i rău!”, a notat Tudor Chirilă pe contul său de socializare.

În seara de gală, Tudor l-a avut invitat pentru a completa momentul lui Dragoș și pe Tibi Albu, concurentul cu care a câștigat și în urmă cu câțiva ani „Vocea”, care este tot un rocker înrăit. Cei doi au făcut pe scena emisiunii un moment spectaculos, care, se pare, a ajuns la inimile telespectatorilor. 

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley). Podiumul a fost completat de Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes). Pe ultimul loc s-a clasat Elena Bozian (echipa Horia Brenciu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

Loading...

Citește și

  • 2020 pare să vină cu surprize uriaşe pe micul ecran! Cei mai ”câştigaţi” par să fie fanii serialului “Vlad”, de la Pro TV, pe care producătorii vor să-i ţină cât mai aproape de acţiune şi de personaje. Click! a aflat că „asul” din mâneca echipei ar fi nimeni altul decât Tudor Chirilă, căruia i s-ar fi propus un rol în captivanta aventură a iubirii şi răzbunării.

  • Au fost 61 de concurenţi în echipele celor 4 antrenori de la Vocea României (PRO TV), acum au mai rămas 4. Dragoş Moldovan din echipa Tudor, Andi Ţolea din echipa Smiley, Jasmina Răsădean din echipa Irina şi Elena Bozian din echipa Brenciu se vor lupta vinerea viitoare pentru marele premiu de 100.000 de euro. Cine va fi câştigătorul decideţi voi, din faţa televizoarelor. Înainte de a vota, iată ce lucruri inedite trebuie să ştiţi despre concurenţii acestui sezon!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1