Cine sunt finaliștii Vocea României 2019. Ei se luptă pentru marele premiu!

vocea-romaniei-2019-semifinalisti-800x533.jpg

Cine sunt finaliștii Vocea României 2019
Foto: Pro TV

Cea de-a doua semifinală a competiției Vocea României a reunit din nou unele dintre cele mai bune timbre vocale, care au dat tot ce au putut pe scenă pentru a-și asigura un loc în marea finală și posibilitatea de a câștiga concursul de voci. Regulile competiției sunt stricte însă, în ciuda spectacolului oferit de către toți concurenții, și numai patru dintre ei au reușit să treacă mai departe în marea finală. Iată care sunt finaliștii Vocea României 2019!

Din păcate, în finala din 20 decembrie nu sunt decât 4 locuri, așa că pentru patru concurenți, din fiecare echipă, visul de a ajunge „Vocea” s-a terminat în cadrul ediției de vineri, 13 decembrie.

Vocea României şi-a desemnat finaliştii după ediţia de vineri, 13 decembrie. Telespectatorii show-ului difuzat de Pro TV și-au votat favoriții, astfel că s-a stabilit cine ajunge în finala care va fi difuzată pe 20 decembrie.

Cine sunt cei patru finalişti de la Vocea României 2019

Ca în fiecare an, cei opt concurenți au adus pe scenă câte două momente muzicale: fiecare a cântat o piesă solo, iar antrenorul a urcat pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă a creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor.

Din echipa Irinei Rimes merge mai departe Jasmina Răsădean, care a avut câştig de cauză în faţa lui Bogdan. Din echipa lui Smiley a obţinut calificarea în finală Andi Ţolea. Andi a fost protagonistul unui moment puternic interpretând piesa "Angels" a lui Robbie Williams.

 

Din echipa lui Brenciu, s-a calificat în finală Elena Bozian, iar în cele din urmă, din echipa lui Tudor Chirilă a ajuns printre cei patru finalişti Dragoş Moldovan. Acesta a cântat balada rock "Always" de la Bon Jovi.

Deși părea la un moment dat favorita celor de acasă, fiica lui Adi Minune, Adriana Simionescu, din echipa lui Brenciu, a pierdut în seara de vineri „lupta” în fața colegei sale, Elena. Tânăra a explicat însă că nu a venit neapărat să câștige competiția, ci să se afirme pe cont propriu, având în vedere că face parte dintr-o familie de cântăreți.

 

Cei patru finaliști vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, iar marea finală se anunță a fi una pe măsura așteptărilor. Reamtim că ultima ediţie a emisiunii Vocea României a fost câştigată de Bogdan Ioan, supranumit Michael Jackson de România, din echipa lui Smiley.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1