Tora Vasilescu și soțul ei s-au chinuit cu Covid-19. Actrița povestește prin ce a trecut: "Eu am ceva sechele"

tora.jpg

tora vasilescu
Tora Vasilescu
Foto: Sever Gheorghe
Citeste tot despre: 

Îndrăgita actriță a trecut prin momente grele la Buftea, acolo duce o viață liniștită și retrasă, alături de soțul ei. Tora Vasilescu a fost "lovită" de Covid-19 și a povestit cum a depășit această experiență.

Actrița Tora Vasilescu, care anul acesta va împlini 70 de ani, a povestit nu o dată că s-a mutat cu soțul ei la Buftea, unde și-a cumpărat o casă cu grădină mare. Însă viața liniștită la curte nu a ferit-o de neliniștea provocată de Covid. "Ca să fiu sinceră, tocmai vin de la niște vizite medicale, care s-ar putea să fie primele dintr-un șir ceva mai lung. Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat. Mâncarea noastră este în proporție foarte mare rodul propriei grădini, iar anul acesta am adăugat în dietă și cure de vitamine, vaccinuri naturale. Iar anul trecut, aproape că nu am ieșit din curte. Nu mi-a fost foarte greu. Eu mi-am pregătit din timp bătrânețea, locuiesc în Buftea, la casă, și am o curte mare, care poate să suplinească o plimbare în toată regulă. Primăvara și vara a fost chiar ușor, toată atenția mi-a fost concentrată pe plante, pe muncă în solarii", a povestit Tora Vasilescu (69 de ani) pentru noul număr din "Formula As".

Tora Vasilescu și soțul ei au făcut terapie cu oxigen

Actrița a povestit că s-a infectat după o ieșire a soțului în oraș, cu niște prieteni. Au luat virusul, deși au respectat normele de protecție. "Noi am fost norocoși, am dus boala pe picioare, slavă Domnului. Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită, aveam medicamente în casă și ne-am tratat așa cum ne-au sfătuit medicii. Apoi am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată (n.r. tehnică medicală prin care se creşte concentraţia de oxigen din aerul inspirat pentru a compensa deficitul acestuia din organism). Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, in general, suntem bine", a încheiat Tora Vasilescu.

Citește și:

Tora Vasilescu, despre avortul făcut: „Fostul meu soț nu a vrut copil!”

Tora Vasilescu şi-a botezat florile din curte cu numele prietenilor

Loading...
 
 

Citește și

  • Tora Vasilescu este o personalitate extrem de îndrăgită. Aparițiile sale în diferite producții de televiziune i-au adus o mulțime de admiratori, care i-au apreciat munca și efortul depus. Cu toate acestea, actrița nu a mai apărut de multă vreme pe micile ecrane și nu nu prea are de gând să mai revină.

  • Îndrăgita actriţă s-a retras de ani buni la Buftea, acolo unde locuieşte cu soţul ei într-o casă cochetă, cu grădină. Toamna aceasta, Tora Vasilescu a pus conserve din recoltă proprie, însă nu a stat numai în bucătărie, căci, așa cum spune ea, înainte de toate e femeie și actriță.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1