Tora Vasilescu, despre avortul făcut: „Fostul meu soț nu a vrut copil!”

Citeste tot despre: 

O discuție atât de plină de onestitate cu una dintre cele mai mari actriţe ale filmului românesc poate fi răscolitoare. Tora Vasilescu a renunţat la film, alegând liniştea ecosistemului de la casa ei din Buftea, unde are ea însăşi grijă de flori şi legume

O alegere care o bucură enorm, spre nefericirea noastră, a marelui public, care nu mai are şansa să o vadă într-o producţie nouă. Dar, fireşte, sub bucuria acestui echilibru am simţit durerea şi dorul de film şi de scândura teatrului. Şi, chiar dacă, în timpul discuţiei avute la Cluj, unde a luat Premiul de Excelenţă la TIFF, mi s-a părut destul de tranşantă – aş vrea să cred că Tora Vasilescu este doar într-o pauză. Şi că va reveni atunci când îi va face cu ochiul un rol suficient de interesant…

Atitudinea omului care s-a retras la Buftea, spre bucuria lui şi spre nefericirea spectatorilor care nu vă mai văd…
Oamenii nu mai vor să vadă…
Nu e adevărat.
Uite, mă gândesc la Beligan, când se auzea sufleorul. Mi-era atât de milă. Mă gândeam: „Dar ce, eu am venit aici la Gladiator, să văd sânge?“. Nu. E un timp pentru fiecare. Putem vorbi despre ce am învăţat din viaţa noastră, neminţind, pentru că dacă minţim, n-aducem nimic nou generaţiilor viitoare.
Dar eu nu cred că dacă ar apărea un rol cu adevărat tentant nu v-aţi întoarce…
Nu, nu cred. Eu acum mă uit la serialele străine şi mă gândesc câte duble o fi tras X pentru cutare scenă. Mă întreb cum a făcut faţă fizic actorul respectiv. Am făcut multe seriale şi ştiu ce fel de muncă e în spate.

Aţi şi rămas una dintre cele mai frumoase femei din filmul românesc. Şi nu mă pot opri să întreb: de ce n-are Tora Vasilescu un copil?

Citește aici răspunsul surprinzător al actriței!

Loading...