Teo Trandafir, hotărâtă să se vaccineze anti Covid-19: ”O să declanșez o mică isterie”

teo-trandafir.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir este hotărâtă să se vaccineze împotriva noului coronavirus
foto: arhiva proprie/Facebook

Teo Trandafir a povestit într-un interviu recent ce părere are despre vaccinare şi care sunt fricile legate de toată această perioadă. Vedeta de televiziune a respectat cu strictețe regulile de distanțare socială, ca să nu ajungă în situația de a se interna în spital.

Așa cum s-a întâmplat cu noi toți, Teo Trandafir și-a schimbat semnificativ modul de a interacționa cu ceilalți din cauza pandemiei de coronavirus.

”N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc, ca să nu ajung la spital.

Teo Trandafir: ”Sper ca acest an să mă găsească vaccinată”

Întrebată care sunt aşteptările pentru noul an, în care nu am scăpat încă de pandemie, Teo a răspuns că este hotărâtă să se vaccineze. „O să declanşez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată şi cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aş simţi mai ocrotită, chiar dacă aş purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecţie. Mi-am făcut şi vaccinul antigripal.“

În privinţa celei mai mari temeri din această perioadă, prezentatoarea a declarant că îi este frică de suferinţa proprie şi a celor din jur. „Indiferent dacă dorim sau nu, discuţiile noastre se învârt în jurul acestui subiect. Fricile noastre sunt comune în perioada asta. În perioada asta oamenii au anxietăţi, probleme, depresii“, a mai spus Teo Trandafir pentru Ciao.ro.

Citește și:

Teo Trandafir, despre perioadele de sărăcie lucie. ”Preferam să-i cumpăr fiicei mele încălțări”

Teo Trandafir, de ce a divorțat de ambii soți. Ce spune despre bărbatul din viața ei

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1