Teo Trandafir, despre perioadele de sărăcie lucie. ”Preferam să-i cumpăr fiicei mele încălțări”

teo-trandafir-maia.jpg

teo trandafir o tine in brate pe fiica ei maia
Teo Trandafir și fiica ei, Maia, au trecut prin momente dificile după plecarea vedetei de la Pro TV
foto: arhiva proprie/Facebook

Teo Trandafir (52 de ani) a recunoscut că viața ei a fost marcată și de lipsuri materiale, dincolo de perioadele de glorie. Vedeta a reușit să depășească însă momente dificile, pe plan financiar, alături de fiica sa, Maia.

După ce a renunțat în anul 2006 la emisiunea ”Teo” difuzată pe Pro TV, Teo Trandafir s-a confruntat cu grave probleme financiare, însă nu regretă deloc alegerea făcută atunci.

„Cred că am fost atât de săracă, încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălțări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema și așa. Am avut o revelație în clipa în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălțări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Și atunci am zis așa: această situație trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am și câștigat”, a spus Teo în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D.

Vedeta a mărturisit că, dacă privește în urmă, acea ,,sinucidere profesională” a ajutat-o să evolueze și să nu devină mediocră de-a lungul carierei sale.

Citește și:

Teo Trandafir, de ce a divorțat de ambii soți. Ce spune despre bărbatul din viața ei

Teo Trandafir, ajutată întotdeauna de Mircea Badea

Teo a mărturisit că, de fiecare dată când a trecut prin momente cumplite, bunul ei prieten, Mircea Badea, i-a fost atât sprijin moral, cât și material.

,,M-a ajutat Mircea de fiecare dată când am avut nevoie de cineva. Mircea a fost lângă mine, a fost suportul meu material, moral. M-a ajutat inainte să trebuiască. A facut-o cu o delicatețe pe care eu o admir”, a mai spus Teo.

Citește și:

Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată. Cum a reacționat Maia

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1