Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viață : «Mâine mi se poate întâmpla din nou»

teo_trandafir-probleme-de-sanatate.jpg

Teo Trandafir a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa
Foto: Captură Kanal D

Teo Trandafir este un real exemplu pentru urmăritorii săi, care i-au admirat acesteia întotdeauna tăria de caracter și calitatea de a fi o adevărată luptătoare. Deși îndrăgita prezentatoare TV a trecut prin momente cumplite, atunci când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, care erau chiar să-i răpească și viața, aceasta s-a întors în televiziune mai încrezătoare ca oricând și a reușit să depășească unele dintre cele mai grele cumpele ale vieții.

Invitată în cadrul unui interviu, Teo Trandafir a explicat care a fost modalitatea prin care a reușit să treacă peste încercările grele pe care le-a primit din partea vieții de-a lungul timpului, vorbind despre una dintre cele mai negre perioade cu care s-a confruntat, aceea în care problemele de sănătate nu-i dădeau pace și erau chiar să o împingă la un pas de moarte.

Prezentatoarea de la Kanal D a trecut prin mai multe operații, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a ajuns de urgență pe mâna medicilor pentru a-și salva viața.

Cum a înfruntat Teo Trandafir problemele sale grave de sănătate

Deși s-au scurs mulți ani de la cumplitul incident, Teo încă își amintește de acele momente și susține că este conștientă că i se poate întâmpla oricând ceva asemănător, din nou, însă speră ca acest lucru să nu devină realitate.

„Fiecare își caută și își găsește puterea în el și în cei apropiați. Eu am avut senzația când m-am întors că pot să mă detașez de povestea asta și să o iau de la început și senzația s-a transformat în certitudine. Mai e ceva, mâine mi se poate întâmpla din nou. Dacă o ținem într-o jelire non-stop, nu ne putem bucura de ce ne-a rămas.

teo-trandafir-bursucu-televiziune.jpg

Teo Trandafir a revenit în televiziune, după problmele de sănătate cu care s-a confruntat
Foto Facebook

Da, poți să înveți din chestia asta dacă ții neapărat, dar lecția pe care eu am învățat-o este că e bine să nu mori. Sper doar să nu mi se întâmple din nou, asta e tot. Ce a fost a fost, nu mai contează, sper doar să nu se repete”, a mărturisit Teo pentru revista Viva.

Teo Trandafir, fericită că fetița ei a fost ferită de rele

Totuși, deși chinurile prin care a trecut în acea perioadă au fost inimaginabile, Teo Trandafir a dezvăluit că a fost recunoscătoare că i s-a întâmplat ei acest lucru și nu fetiței sale, Maia.

„Știam că se va întâmpla ceva, pentru că prea era totul bine, prea eram eu deșteaptă și prea eram eu miezul. Știam că va urma ceva. Singurul „de ce” pe care mi l-am pus a fost: „De ce nu pot să fiu suficient de fericită că am fost eu? Pentru că au fost două posibilități, să fie copilul sau să fiu eu.

teo-trandafir-fiica-maia.jpg

Foto: Captură Video Kanal D

Și îți dai seama că orice mamă ar lua asupra ei, zâmbind, orice nenorocire i s-ar întâmpla copilului. Și mă gândeam, la Viena, cât de norocoasă și cât de fericită am fost că am fost eu. (..) Nu mi-e frică de moarte deloc, pentru că la ea ajungem toți, mi-e frică de suferința de dinainte. Îmi doresc ceva brusc”, a mai adăugat prezentatoarea.

Teo Trandafir a fost aproape de moarte în 2011

În 2011, Teo Trandafir a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții sale. După ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a stat șase zile internată la Spitalul Elias, starea ei s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență, cu elicopterul, la Clinica AKH din Viena. A fost spitalizată trei luni, timp în care a trecut printr-o comă, dar și printr-o intervenție chirurgicală majoră, în urma complicațiilor cauzate de pancreatită și a unei infecții abdominale.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1