Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată. Cum a reacționat Maia

maya_teo.jpg

teo trandafir maia
Teo și Maia sunt cele mai bune prietene
Foto: captură video Teo Show

Teo Trandafir (50 de ani) și Maia, fiica sa în vârstă de 14 ani, au o relație cu adevărat specială. Chiar dacă nu împart același sânge, pe cele două le leagă o relație mai puternică decât a multora care au fost uniți de grade de rudenie.

Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiței că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică.
"I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau». Și a început să mă întrebe: 1Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Și tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»; «Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf»; «Și unde m-au pus?» M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea", a povestit vedeta de la Kanal D pentru revista Viva.

Maia nu și-a cunoscut mama naturală

maia_si_teo_trandafir.jpg

Teo este o mămică fericită, alături de fetița ei, Maia, în vârstă de 14 ani
Foto Instagram

 

În cadrul aceluiași interviu, Teo Trandafir a mărturisit că fiica sa nu și-a dorit să o întâlnească pe cea care i-a dat viață, motiv pentru care nu i-a cerut detalii despre acest lucru: "Nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău și asta a fost tot. Nu cred că doamna respectivă și-ar dori, nu cred că eu mi-aș dori, nu cred că Maia și-ar dori, și atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înțeles sensul". 

"Nu mi-am dorit copii"

teo_maia_trandafir.jpg

teo trandafir maia trandafir
Teo Trandafir, alături de cea mai dragă persoană din viața ei
Foto: captură Kanal D

 

În urmă cu doi ani și jumătate, în cadrul emisiunii Teo Show, prezentatoarea a declarat că nu și-a dorit copii până să o întâlnească pe Maia:  "Noi două știm ce înseamnă adoptat. Înainte de ea, eu nu mi-am dorit copii, mă simțeam bine la vârsta mea de 36 de ani, în casa mea. Este copilul meu 100%. Era extraordinar  de mică, ne-am întâlnit într-o situație ciudată, când am pus-o în pat a fost ca și cum am pus-o pe cărbuni încinși, a fost înfiorător la început. Eu nu știu să cresc copii, nu am fost programată genetic pentru asta, dar ea m-a învățat ce să fac."

Loading...

Citește și