"Te cunosc de undeva" se întoarce. Când va debuta sezonul cu numărul 14

jurati_te_cunosc_de_undeva_14_4.jpg

juriu te cunosc de undeva
Ei sunt cei patru juraţi din sezonul cu numărul 14 al emisiunii "Te cunosc de undeva"
Foto: Antena 1

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva"!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, promite să fie unul cu mari surprize, multă voie bună și transformări fabuloase. Cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, dar şi 12 vedete concurente se vor întoarce pentru un nou sezon. Alina Puşcaş, devenită mamă pentru a treia oară vara aceasta, se află într-o formă de invidiat şi este pregătită să păşească pe platou alături de colegul şi prietenul său, Cosmin Seleşi, pentru a fi gazda emisiunii care smulge an de an hohote de râs telespectatorilor.

Toamna aduce nu doar ploi mărunte şi îngălbenirea frunzelor, ci şi multe zâmbete. Emisiunile preferate revin în grila tv, vedetele se întorc din vacanţe şi sunt gata de muncă. Te cunosc de undeva nu este o excepţie şi va fi din nou difuzat de către Antena 1 începând cu sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20.00. 

Noi modificări în formatul emisiunii

În cel de-al 14-lea sezon, vor urca pe scenă 12 artiști concurenți. În premieră, la Te cunosc de undeva!, aceștia vor fi împărțiți astfel: opt dintre ei vor cânta în duet, iar ceilalți patru vor evolua individual. Cele patru perechi de artiști vor fi formate din Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade, pe când ceilalți patru concurenți - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, care acordă punctele pentru canto, Andreea Bălan, pentru coregrafie, Cristi Iacob, pentru actorie, și Aurelian Temișan, pentru întregul show pe care-l face în scenă concurentul.

Alina Puşcaş a devenit mamă pentru a treia oară

Vara aceasta a fost una emoţionantă pentru Alina Puşcaş întrucât a devenit mamă pentru a treia oară. La doar 33 de ani, vedeta Antena 1 a adus pe lume cel de-al treilea copil, din căsnicia cu stomatologul Mihai Stoenescu. După cum a declarat chiar ea, se pare că va fi ultima sarcină, întrucât e cea de-a treia operaţie de cezariană.

alina-puscas-gravida-litoral4_0.jpg

alina puscas si mihai stoenescu
Alina Puşcaş şi Mihai Ionescu, surprinşi la plajă la mijlocul lunii iulie
Foto: Click!

Alina nu s-a îngrăşat prea mult în timpul sarcinii, căci a fost activă şi nu s-a confruntat cu nicio complicaţie. Din contră, perioada sarcinii a fost una în care s-a relaxat. Fotoreproterii Click! au surprins-o la mare, alături de soşul ei, bălăcindu-se fericită, cu doar câteva sătămâni înainte de a naşte. 

Cosmin Seleşi a ajuns pe mâinile medicilor 

Lunile călduroase nu au adus doar distracţie pentru Cosmin Seleşi, ci şi o vizită la medic şi o intervenţie chirurgicală. Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva!”, emisiune care va reveni, în curând, la Antena 1, și Cătălin Bugean, regizorul acestei producții, au suportat la începutul lunii iulie câte o intervenție chirurgicală.

catalin_si_cosmin_3.jpg

catalin si cosmin
Cosmin şi Cătălin s-au operat pentru a rezolva problema unei deviaţii de sept
Foto:Arhivă personală

Cei doi s-au operat de deviație de sept la același spital și în aceeași zi și au împărțit aceeași rezervă! Durerea postoperatorie a fost mai uşor de suportat căci au putut glumi şi încuraja reciproc. Mai mult decât atât ei au făcut şi o derie de fotografie pe care le-au încărcat pe conturile personale de Instagram pentru a le arăta admiratorilor prin ce suferinţă au trecut! 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1