Cosmin Seleși și regizorul de la "Te cunosc de undeva" s-au operat în aceeași zi, de aceeași afecțiune

catalin_si_cosmin_1.jpeg

Cosmin Seleși și Cătălin Bugean
Cosmin Seleși și Cătălin Bugean, pe patul de spital
foto: arhiva personala

Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva!”, emisiune care va reveni, în curând, la Antena 1, și Cătălin Bugean, regizorul acestei producții, au suportat la începutul săptămânii câte o intervenție chirurgicală. Cei doi s-au operat de deviație de sept la același spital și în aceeași zi și au împărțit aceeași rezervă.

“Amândoi am avut aceeași problemă, deviație de sept, și ne-am sincronizat să ne operăm în aceeași zi și să stăm în aceeași rezervă. Doar medicii au fost diferiți. M-a uimit la Cosmin faptul că era mai fricos și foarte sensibil, așa că a fost foarte bine să fim amândoi, pentru că ne-am susținut unul pe altul. Ne-am operat luni, iar el a intrat în operație înaintea mea. Operația a durat o oră și jumătate și a fost făcută laparascopic. Când ne-am trezit din anestezie, eram atât de veseli amândoi că se minunau și doamnele asistente. Ne simţeam foarte bine! A fost o veselie în rezerva noastră în ziua aia... Iar când am respirat prima dată pe nas după operație, m-a luat amețeala, căci problema mea cu deviația de sept era veche de zece ani, timp în care am fost dependent de picăturile nazale”, spune Cătălin Bugean.

catalin_si_cosmin_3.jpg

Cosmin Seleși și Cătălin Bugean
Cosmin Seleși și Cătălin Bugean s-au operat în aceeași zi de deviație de sept
foto: arhiva personala

"Te cunosc de undeva" revine din toamnă cu sezonul 14

“Amândoi aveam probleme cu deviația de sept şi a fost foarte bine că ne-am sincronizat în privința operației. În rezervă am stat la povești, ne-am uitat la TV, ne-am relaxat. A fost foarte bine cu el acolo. Ne-am internat duminică seara, iar marți ne-am externat, dar un timp va trebui să venim periodic la control”, spune Cosmin Seleși. Prezentatorul și regizorul emisiunii Te cunosc de undeva! se simt bine după intervenția chirurgicală și și-au reluat activitățile cotidiene. Din această toamnă, telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea pe Cosmin Seleși în postura de prezentator, alături de Alina Pușcaș, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor.

Citește și:

Au început filmările pentru cel mai nou sezon al show-ului Te cunosc de undeva!

Cosmin Seleși și-a rupt mâna în vacanță: «Am în continuare dureri»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • monica anghel frate

    Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va reveni la Antena 1, iar filmările sunt în toi. De data aceasta, în premieră, cei 12 concurenți vor intra în concurs astfel: 8 vor urca pe scenă împărțiți în 4 perechi, iar ceilalți 4 vor evolua solo. Premiul pus în joc e de 15.000 de euro.

  • cosmin selesi

    Alina Puşcaş a rămas fără partener de prezentare la "Te cunosc de undeva", după ce Cosmin Seleşi a plecat sâmbătă în India la filmările Asia Express, sezonul 2, unde face pereche cu Şerban Copoţ. Deşi producătorii show-ului transformărilor de la Antena 1 au filmat în avans trei emisiuni, pentru a suplini absenţa lui Şeleşi, se pare că ei au luat în calcul şi un înlocuitor pentru el, în cazul în care nu se va întoarce la timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1