Tatăl Ramonei Bădescu infectat cu SARS-CoV-2 la 89 de ani: «Mă distruge sufletește că nu sunt alături de el»

12-13-vedete-ramona-badescu-parinti.jpg

ramona badescu
Tatăl Ramonei Bădescu a fost depistat pozitiv pentru noul virus, iar mama vedetei încă așteaptă rezultatul testării
Sursă foto: Arhivă Click!

Ramona Bădescu trece prin momente de cumpănă. Vedeta, care are o relație extrem de apropiată cu părinții săi și întotdeauna a fost alături de familia sa, chiar și de la distanță, ea fiind stabilită de aproape 30 de ani de zile în Italia, este acum disperată. Tatăl ei în vârstă de 89 de ani, Cristel Bădescu, a fost diagnoticat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile și acum se află internat la urgență, la Spitalului 2 Filantropia, din Craiova, la secția cardiologie.

Ramona Bădescu se află acum în Italia și este deocamdată în imposibilitatea de a veni în țară, mai ales că are grijă acolo și de fiul său în vârstă de un an și două luni, micuțul Ignazio. Vedeta este extrem de îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său, ea ținând în permanență legătura cu mama sa, Liana Bădescu (85 ani) dar și cu medicii care îi îngrijesc părintele.

ramona-si-parintii.jpg

ramona si parintii
Ramona Bădescu și părinții
Sursă foto: Arhivă personală

“Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu…Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism. Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu”, a mărturisit, printre lacrimi, Ramona Bădescu.

ramona-badescu.jpg

ramona badescu
Ramona Bădescu alături de mama sa, Liana
Sursă foto: Arhivă Click!

Mama vedetei, Liana Bădescu, a făcut testul însă nu a primit încă rezultatul.“Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a dat rezultatul, sperăm să fie negativ!”, a mai adăugat Ramona.

În luna septembrie, vedeta s-a emoționat și a plâns în direct în cadrul unei emisiuni de la Rai 1 în care a fost invitată, “Storie Italiane” , prezentată de Eleonora Daniele. Acolo a vorbit despre viața sa de când este mamă, despre cum este fiul său, pe care îl cheamă Ignazio, nume ales de tatăl sicilian al copilului, dar și despre starea de sănătate a tatălui său, care nu se simțea nici atunci extrem de bine.

Ramona Bădescu, mamă pentru prima dată, la 50 de ani 

ramona-badescu-foto_arhiva_personala_3.jpg

ramona badescu
Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani
Sursă foto: Arhivă personală

La vârsta de 50 de ani, frumoasa actriță, care locuiește de ani buni în Italia, se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro, când medicii i-au dat o veste minunată. Era deja însărcinată în câteva săptămâni, cu un băiețel. Şi sarcina a fost una uşoară, în ciuda vârstei din buletin. În toamna anului trecut a devenit mamă. 

Loading...
 
 

Citește și

  • ramona badescu dupa ce a nascut in secret la roma alaturi de dana popa

    Vis împlinit pentru Ramona Bădescu. Bruneta, în vârstă de 50 de ani, a dus foarte bine sarcina la bun sfârşit şi a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos. Fericitul eveniment s-a petrecut în mare secret şi a avut loc în urmă cu doar câteva zile la o clinică privată din Roma.

  • Deși a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor autohtone, Ramona Bădescu și-a făcut „intrarea” cum trebuie în showbizul românesc, anunțând că mai are puțin și va deveni mămică, la 50 de ani. Vedeta a dat notorietatea din țară pentru o carieră în Italia, unde se pare că l-a găsit și pe tatăl băiețelului pe care îl va aduce în curând pe lume. Situația prin care Ramona a aflat despre sarcină este, însă, una cu adevărat „de poveste”.