EXCLUSIV Ramona Bădescu a născut în secret la o clinică privată din Roma

ramona-dupa-ce-a-nascut.jpg

ramona badescu dupa ce a nascut in secret la roma alaturi de dana popa
Aşa arată Ramona Bădescu la o săptămână după ce a născut. Alături de ea, Daniela Popa, buna ei prietenă
Foto: arhivă personală

Vis împlinit pentru Ramona Bădescu. Bruneta, în vârstă de 50 de ani, a dus foarte bine sarcina la bun sfârşit şi a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos. Fericitul eveniment s-a petrecut în mare secret şi a avut loc în urmă cu doar câteva zile la o clinică privată din Roma.

Ramona Bădescu nu îşi mai încape în piele de fericire. Vedeta a devenit recent mămică şi deja şi-a recăpătat silueta care a consacrat-o. Este fericită şi suplă ca şi cum nu ar fi avut burtică de gravidă. Câteva imagini cu forma fizică de invidiat în care se află proaspătă mănică au apărut în mediul online. Vizitată de o bună prietenă, care s-a aniversat la Roma, Ramona a petrecut alături de ea, dezvăluind practic că a născut în urmă cu doar câteva săptămâni.  

ramona_badescu.jpeg

ramona badescu gravida
Aşa arpăta actriţa în luna a noua de sarcină cu doar 9 kilograme luate în plu
Foto: OK! Magazine

"Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții. Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară! Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură", povestea vedeta într-un interviu recent pentru Revista Taifasuri

Ramona Bădescu s-a îngrăşat doar 9 kilograme în timpul sarcinii

La vârsta de 50 de ani, frumoasa actriță, care locuiește de ani buni în Italia, se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro, când medicii i-au dat o veste minunată. Era deja însărcinată în câteva săptămâni, cu un băiețel. Şi sarcina a fost una uşoară, în ciuda vârstei din buletin. "Au fost cele mai frumoase luni din viața mea.

ramona_badescu.jpg

ramona badescu silueta dupa ce a nascut
Ramona Bădescu arată senzaţional deşi abia a devenit mămică
Foto: arhivă personală

Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea. 

Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar", declara actriţa pentru aceeaşi sursă. 

 

 

Citeşte şi:

 

Ramona Bădescu a anunţat că va deveni mamă la 50 ani! Fotografii în premieră cu vedeta gravidă

Ramona Bădescu, răvăşitoare la 50 de ani. A primit un inel preţios

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor autohtone, Ramona Bădescu și-a făcut „intrarea” cum trebuie în showbizul românesc, anunțând că mai are puțin și va deveni mămică, la 50 de ani. Vedeta a dat notorietatea din țară pentru o carieră în Italia, unde se pare că l-a găsit și pe tatăl băiețelului pe care îl va aduce în curând pe lume. Situația prin care Ramona a aflat despre sarcină este, însă, una cu adevărat „de poveste”.

  • Surpriza lunii septembrie vine direct din Italia, de la Ramona Bădescu! Vedeta, în vârstă de 50 de ani, a anunţat în exclusivitate pentru Revista OK! România că va deveni mamă în scurt timp. Actriţa şi cântăreaţa a ţinut secret acest amănunt la fel cum îl ţine ascuns de ochii lumii şi pe tatăl copilului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1