Tatăl Andreei Esca a împlinit 80 de ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

andreea-esca-tata-zi-de-nastere.jpg

Tatăl Andreei Esca a împlinit 80 de ani!
Foto Instagram

Zi mare în familia Esca! Tatăl Andreei Esca a împlinit miercuri, 31 octombrie, respectabila vârstă de 80 de ani! Cu ocazia acestui eveniment special, vedeta de la Pro TV i-a scris tatălui ei un mesaj lung și emoționant, în care i-a mărturisit acestuia iubirea necondiționată pe care o simte pentru el, și în care a dezvăluit și câteva detalii din viața sa de adolescentă.

Andreea Esca se bucură de o familie fericită, având doi copii frumoși, Alexia și Aris, un soț iubitor, dar și părinții alături. Tatăl prezentatoarei TV, Dumitru Esca, se menține într-o formă foarte bună, la vârsta de 80 de ani, fiind un om extrem de activ și de energic. Andreea a dezvăluit, la un moment dat, care este și rețeta secretă prin care tatăl ei reușește să se mențină în formă.

Andreea Esca a avut dintotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa părinților ei, cu care are o relație foarte bună, prezentatoarea TV petrecând mult timp alături de aceștia, iar cu tatăl ei având o relație cu adevărat specială. Cu ocazia zilei de naștere a lui Dumitru Esca, fiica acestuia a publicat pe site-ul personal, alistmagazine.com, un mesaj emoționant destinat părintelui ei care a împlinit vârsta de 80 de ani.

Mesajul emoționant scris de Andreea Esca, pentru tatăl ei, de ziua lui

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureșți. Așa aș fi  început, în copilărie, o compunere despre tată. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveșți”, și-a început Andreea Esca „compunerea”, așa cum ea însăși a denumit rândurile scrise pentru tatăl său.

andreea-esca-dumitru-esca-zi-de-nastere.jpg

Andreea Esca, alături de tatăl său, Dumitru, și de fiul ei, Aris Eram
Foto: Arhivă personală

Andreea Esca, despre relația pe care o avea cu tatăl ei în copilărie

În mesajul pe care l-a scris cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei, Andreea Esca a explicat, de asemenea, ce fel de relație avea cu „sărbătoritul”, în copilărie.

„Tata a lucrat aproape toată viața pe “șantierele patriei” pentru că  îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți.  Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele  vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, a mai dezvăluit vedeta de la Pro Tv.

Dumitru Esca se înțelege de minune cu nepoții

„Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine  și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!”, a concluzionat prezentatoarea TV.

Întregul mesaj scris de Andreea Esca cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei îl puteți citi aici!

 

 

 

Loading...

Citește și

  • De mai bine de o lună, Alexia, fiica celebrei ştiriste de la Pro TV, Andreea Esca, a plecat în Anglia, la facultate. Este înscrisă la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei.

  • Dai un ban, dar stai în față! De aproape o lună, fiica Andreei Esca (46 de ani) s-a mutat la Londra, pentru a-și continua studiile. Alexia (18 ani) a optat pentru o universitate renumită, ”University For the Creative Arts”, unde studiază Marketing, Publicitate și Relații publice, iar taxele nu sunt deloc mici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1