Cum arată tatăl Andreei Esca la 80 de ani! În ce mod o surprinde pe fiica lui în fiecare dimineață

andreea_esca_tata.jpg

Andreea Esca și tatăl ei au o relație foarte apropiată
Foto: Arhivă personală

Andreea Esca se bucură de o familie fericită, având doi copii frumoși, un soț iubitor, dar și sprijinul părinților ei, care îi sunt mereu alături. Tatăl prezentatoarei TV se menține într-o formă foarte bună, la vârsta de 80 de ani, fiind un om extrem de activ și de energic. Andreea a dezvăluit care este rețeta secretă care îl face pe tatăl ei să fie plin de viață și să se poată mândri cu forma lui fizică de invidiat. De asemenea, prezentatoarea de știri a povestit și despre modul în care o surprinde tatăl ei în fiecare dimineață.

Andreea Esca a avut din totdeauna numai cuvinte de laudă la adresa părinților ei, cu care are în continuare o relație foarte bună, pozele publicate pe vedetă pe rețelele de socializare confirmând acest lucru. Prezentatoarea de la Pro TV petrece mult timp alături de aceștia, cu tatăl ei având o relație specială și o „rutină” de dimineață chiar! Andreea a dezvăluit că tatăl ei este cel care îi dă trezirea când răsare soarele, fiind un om foarte activ și energic, la vârsta de 80 de ani!

tata_andreea_esca.jpg

Tatăl Andreei Esca arată extraordinar la cei 80 de ani ai săi
Foto: Instagram

În urmă cu doi ani, atunci când tatăl ei împlinise vârsta de 78 de primăveri, prezentatoarea TV a dezvăluit și care este secretul formei fizice a lui Dumitru Esca. Andreea a explicat că tatăl ei înoată pentru a se menține în formă, ajungând la 20 de bazine în fiecare zi.

Prezentatoarea a publicat pe Instagram o poză cu tatăl ei, în care a explicat că acesta o trezește în fiecare dimineață, așa cum probabil s-a obișnuit să facă încă de pe vremea când Andreea era doar un copil. „Tata îmi da trezirea. 80 de ani. Cam șmecher”, a fost mesajul prezentatoarei TV. Andreea seamănă foarte bine cu tatăl ei, moștenind de la acesta zâmbetul și carisma.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1