Survivor România: Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi în emisiune. Cum a reacționat fetița ei, Petra

cristinasiscanu-hp.jpg

Survivor România Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a plâns la începutul emisiunii Survivor România
Foto: captură video

Cristina Șișcanu s-a lăsat copleșită de emoții chiar la începutul emisiunii „Survivor România”, sâmbătă (18 ianiarie) Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că îi este foarte dor de familia ei, mai ales de micuța Petra.

La Survivor România au început deja momentele tensionate, încă din prima ediție care a început în acest weekend. După câteva curse, atunci când scorul nu a fost favorabil echipei sale, Cristina Șișcanu a început să plângă de frustrare. Mai emotivă din fire, șatena a izbucnit în lacrimi, dar a vrut să le demonstreze tuturor că este în continuare puternică.

„Mai devreme eram foarte veselă și fericită că urmează să trăiesc această experiență. Acum îmi dau seama că începe și îmi va fi foarte dor de ai mei de acasă, de fetița mea, dar sunt extrem de determinată și sunt convinsă că voi fi puternică!”, a declarat Cristina Șișcanu, la începutul emisiunii Survivor România.

Survivor Romania: Momentul emoționant când Petra sărută televizorul 

Petra, fetița Cristinei și a lui Mădălin Ionescu, a urmărit emisiunea de acasă și s-a bucurat enorm să o vadă pe mama ei. Vedeta TV a publicat un filmuleț, pe pagina ei de Facebook, în care Petra sărută televizorul atunci când își vede mămica pe micul ecran. Imaginile emoționante au fost însoțite de un mesaj pe măsură:Baby... să nu plângi... Petra s-a bucurat enorm că te-a văzut. Ea nu percepe tensiunea acestor momente și nici nu o voi lăsa să poarte tristețe în sufletul ei. Te iubim! Vă rog și pe voi să fiți alături de Cristina. Vă mulțumesc anticipat! P. S. Dacă îți spun că m-ai răvășit până la lacrimi, mă ierți?”.

 

 

 

Citește și

Cine este Lino Golden de la «Survivor România». Este idolul noii generații

Dan Cruceru: «Ce fac concurenţii Survivor România mi se pare o nebunie totală»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1