Survivor România 2021 și-a schimbat programul. Când se difuzează reality-show-ul

raboinicii.jpg

Survivor va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20.00, la Kanal D
foto: Kanal D

Modificări în programul reality-show-ului care face audiență colosală la Kanal D. Începând din această săptămână, “Survivor România” va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! Astfel, ziua de miercuri nu mai apare în program, ca până acum.

De joi, 21 ianuarie, concurenții celor două echipe, Faimoșii și Războinicii vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, și își vor testa limitele psihice și fizice, atât pe traseele sportive dificile, cât și în jungla dominicană.

Până acum, show-ul Survivor România 2021 era difuzat de miercuri până duminică (miercuri și joi de la ora 22.00, iar de vineri până duminică, de la ora 20.00). Începând din 21 ianuarie, Survivor România va fi difuzat de joi până duminică, de la ora 20.00. Astfel, miercuri, 20 ianuarie, Survivor România nu este în programul Kanal D.

Survivor România 2021. Amna și Lucian, primii eliminați

În urma jocurilor de protecție și a consiliilor de eliminare, de săptămâna anterioară, Faimoasa Amna a fost prima concurentă care a părăsit competiția. Și Războinicul Lucian a părăsit competiția “Suvivor România”, în urma unei accidentări la genunchi, în cel de-al doilea joc pentru imunitate.

Iată componența Echipei Faimoșilor, după prima eliminare: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcășu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. A devenit rapid Războinica preferată a celor de acasă

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

Povestea lui Musty de la Survivor România 2021. Și-a pierdut tatăl la doi ani, este fratele solistului Kamara și are trei copii

Loading...
 
 

Citește și

  • Survivor România 2021 se anunță o competiție spectaculoasă, ținând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenților. Kanal D a anunțat azi încă 3 vedete care se vor lupta în show-ul care se va filma în Republica Dominicană. Lista "Faimoșilor" este completă.

  • Ajuns la cel de-al doilea sezon, „Survivor România”, unul dintre cele mai intense reality al momentului, se pregătește să își trimită în „arenă” luptătorii, în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1