SURVIVOR 2021 Motivele reale pentru care Alexandra Stan și Marinela au părăsit competiția. De ce au clacat

survivor_romania_2-alexandra-stan.jpeg

Alexandra Stan a părăsit Survivor România 2021
foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Două eliminări dintr-un foc, joi seară, la Survivor România 2021! După Marilena Ciucurean, care a abandonat competiția din cauza epuizării fizice și psihice, și Alexandra Stan și-a luat "la revedere" de la Faimoși și de la Războinici. Medicul i-a interzis vedetei să ducă lupta mai departe.

În cadrul ediției de joi s-a întrunit un Consiliu de urgență, în cadrul căruia Daniel Pavel avea să anunțe o veste-șoc pentru echipa roșie. Din considerente medicale, Alexandra Stan nu mai poate continua parcursul ei la “Survivor România”, motiv pentru care Faimoasa a părăsit competiția. „Problemele noastre, ale mele și ale Marilenei, s-au asemănat, chiar dacă am avut alt parcurs. La mine a fost factorul psihic care m-a doborât. Mi-a fost greu să intru pe anumite trasee, pentru că a trebuit să-mi înving anumite frici. Am avut multe frici și multe slăbiciuni la început. După aceea, am început să mă simt rău fizic, a trebuit să fac analize. Eram destul de slăbită, am probleme cu rinichii, așa m-am născut, am avut parte de îngrijiri medicale bune aici. Medicii mi-au dat tratament și sunt ok acum. Când ești acolo, lipsit de hrană, trecut prin toate stările, lipsit de familie, până la urmă clachezi. E foarte greu să mergi mai departe. Eu am spus de la început că stau cât mă duce corpul. Mă simțeam slăbită, aveam amețeli, aveam și probleme cu stomacul. Medicii au decis că nu am cum să mai continui. Survivor nu e numai pentru a câștiga premiul cel mare, e pentru a-ți depăși limitele. De aici încolo, eu nu voi mai face compromisuri, sunt eu, oamenii o să mă vadă așa cum sunt, dacă le place bine, dacă nu le place treaba lor!”, a declarat Alexandra Stan, la emisiunea Teo Show (Kanal D), direct din Republica Dominicană.

marilena-survivor_romania_16.jpeg

Marilena a fost descalificată și a părăsit Survivor România
foto: Kanal D

Marilena de la Războinici: ”Am făcut atac de panică!”

Tot aseară, înainte de startul duelului pentru recompensă, Marilena și-a anunțat abandonul din competiție, motiv pentru care a fost descalificată. Tânăra Războinică a mărturisit că “Survivor România” este o competiție dificilă, căreia nu îi mai poate face față. „La mine a fost de la început frica de apă. Când nu mai simțeam mâinile și picioarele am avut un atac de panică, din păcate asta a fost. S-a cumulat și cu lipsa mâncării, plus emoțiile erau foarte mari, când am văzut toboganul îmi tremurau picioarele. Când am plecat de acasă credeam că o să ajung departe în această competiție, dar aici am descoperit că am un psihic foarte slab. A fost prima dată când am fost departe de familie, asta m-a dărâmat. Nu am mai reușit să mă regăsesc. Nu am mai avut o motivație să merg până la capăt. Am simțit invidie din partea unora. Am decis să mă detașez de acele șase persoane, acel grup. Invidie a existat și încă există”, a spus Marilena.

Citește și:

Survivor 2021. Alexandra Stan suferă de sindromul femeii bătute. Ce spun psihologii despre această traumă

SURVIVOR 2021 Alexandra Stan a părăsit competiția în urma unui Consiliu de Urgență. Medicul a avut ultimul cuvânt

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan, 10 poze fără sutien, la plajă. Cea mai sexy "Faimoasă" ar putea părăsi competiția

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5