SURVIVOR 2021 Alexandra Stan a părăsit competiția în urma unui Consiliu de Urgență. Medicul a avut ultimul cuvânt

alexandra-stan-plange-la-survivor-romania121.jpg

Alexandra Stan, zile grele la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Două eliminări într-o singură ediție la SURVIVOR România 2021. După Marilena, care a abandonat competiția din cauza epuizării fizice și psihice, a venit și rândul Alexandrei Stan să își ia "la revedere" de la Faimoși și de la Războinici. Medicul i-a interzis să ducă lupta mai departe.

Marilena Cuciurean, una dintre cele mai bune concurente de la Războinici, a fost descalificată după ce a clacat și s-a cerut acasă. Și de la Faimoși a plecat o concurentă, asta după ce medicul a considerat că nu mai poate continua, din cauza epuizării fizice. Este vorba despre Alexandra Stan, pentru care prezentatorul Daniel Pavel a convocat un consiliu de urgență. El a făcut anunțul că solista va părăsit Survivor România 2021.

Consiliu de urgență la Survivor România 2021

”Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă. Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre. Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre. Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm, vizează pe unul dintre voi, după o serie de analize amănunțite efectuate de acest concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis ca acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan. Alexandra ai cuvântul”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România.

Alexandra Stan: "Fiți mai puternici decât mine"

Cu lacrimi în ochi, Alexandra Stan și-a luat "adio" de la colegi și i-a încurajat să fie puternici pe mai departe. ”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra, înainte să își ia rămas bun de la colegii săi.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan a clacat: "Nu e pentru mine competiția asta". Anunțul-șoc al solistei

Survivor 2021. Alexandra Stan suferă de sindromul femeii bătute. Ce spun psihologii despre această traumă

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan, 10 poze fără sutien, la plajă. Cea mai sexy "Faimoasă" ar putea părăsi competiția

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1