SURVIVOR 2021 Mesajul lui Kamara pentru fratele său, Musty, după eliminare

musty-kamara.jpg

Musty și fratele său, Kamara
foto: arhivă personală

Încă de la începutul competiției din Republica Dominicană, solistul Kamara, de la trupa Alb Negru, și-a arătat susținerea totală pentru Războinicul Musty Camara, nimeni altul decât fratele său. Și după eliminarea de duminică seara, Kamara a găsit cuvintele potrivite pentru a-i ridica fratelui moralul.

Musty Camara (39 de ani) de la Survivor România 2021 și cântărețul Kamara de la Alb Negru sunt frați, iar povestea lor de viață a făcut înconjurul Internetului. În ediția de duminică seara a emisiunii Survivor România, Musty și-a luat "adio" de la junglă și de la colegi. A ajuns la votul publicului după ce a fost nominalizat de Albert Oprea și a părăsit competiția.

"Am simțit chestia asta (n.r. că va fi eliminat), zilele astea aveam în cap că se va întâmpla. Am emoții, dar nici prea multe. Îmi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea. Mi-a plăcut foarte mult aventura asta. Mă duc cu capul foarte sus și sunt mândru de chestiile pe care le-am făcut pentru colegii mei și pentru mine", a declarat Musty, imediat după ce prezentatorul Daniel Pavel a anunțat decizia publicului.

Ce mesaj i-a transmis Kamara lui Musty, după eliminarea de la Survivor

Imediat după eliminarea fratelui său, Kamara și-a arătat susținerea, prin intermediul unui mesaj, pe Instagram. "Sunt mândru de tine, fratele meu mai mic. Ești un adevărat Războinic, un supraviețuitor", a scris Kamara. De altfel, solistul a declarat la "Teo Show" că admiră dăruirea lui Musty, însă a subliniat faptul că trage prea mult pentru echipă, se epuizază, în loc să se odihnească, așa cum fac mulți colegi din echipa sa.

musty-camara.png

Mesajul lui Kamara, pentru Musty

Cine este Musty Kamara

De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani şi are o poveste de viaţă impresionantă. Cu o copilărie şi o adolescenţă trăite în mai multe ţări, după moartea tatălui său, survenită când el avea doar 2 ani, e un spirit liber şi neînfricat. La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România. Are trei fii (Yared, Noah şi Bryan) cu trei femei diferite.

Citește și:

Musty de la «Survivor» are 3 copii cu 3 femei. Detalii incredibile, dezvăluite de Kamara, fratele lui

Povestea lui Musty de la Survivor România 2021. Și-a pierdut tatăl la doi ani, este fratele solistului Kamara și are trei copii

Cine e iubita lui Musty de la Survivor: „A fost dragoste la prima vedere! Nu sunt geloasă pe Mellina!”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1